به گزارش خبرگزاری مهر، شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیطزیست کشور، در یازدهم اردیبهشتماه طی بازدیدی از نیروگاه سیکل ترکیبی خرمآباد، اعلام کرد که در این نیروگاه اقداماتی برای پایش آنلاین پارامترهای محیطزیستی جهت نظارت دقیقتر بر عملکرد محیطزیستی این واحد انجام شده است. همچنین، تصفیه فاضلاب بهداشتی در این نیروگاه برای آبیاری فضای سبز انجام میشود.
در ادامه، انصاری اشاره کرد که در این سفر، مسائلی مانند بیماری جنگلهای زاگرس و گردوغبار مطرح شده است. به همین خاطر برای مهار کانونهای فرامرزی، نیاز است تا دیپلماسی محیطزیستی در سطح منطقه تقویت شده و همکاریهای میان دولتها از طریق وزارت امور خارجه تشدید شود.
رئیس سازمان حفاظت محیطزیست همچنین اضافه کرد که برای کنترل بیماری جنگلها، همکاریهای بخشی میان سازمان منابع طبیعی و وزارت جهاد کشاورزی برنامهریزی شده است.
انصاری از آنجا اعلام کرد که پیگیریهایی برای حق آب تالابهای لرستان در جریان است. او بیان کرد که ستادی فعال در این زمینه وجود دارد و برنامه مدیریت و احیای تالابهای لرستان باید در دستور کار قرار گیرد.
در پایان اشاره کرد که پرورش گوزن زرد در برخی استانها، بهویژه در استان لرستان، موفقیتآمیز بوده است.