به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، دکتر محمدرضا مردانی در نشستی با رؤسای کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی استانداری کمیسیون کمک به ارتقای حکمرانی، بر نقش علمی و فرهنگی اساتید تأکید کرد و رهیافت بسیج را به عنوان یک امانت الهی مطرح کرد. او خواستار استفاده‌ی رها روند از مهارت‌ها و دانش‌های نخبگان ایرانی برای تحقق اهداف سیاست‌گذاری بود.

رئیس بسیج اساتید کشور به نقش تاریخی بسیج اشاره کرد و آن را به عنوان نهادی تهیه‌شده توسط امام خمینی (ره) توصیف کرد. او افزود که شرایط موجود فرصة را برای نقش‌آفرینی اساتید در این نهاد فراهم کرده است. مردانی بر آغاز فعالیتها توسط کمیته‌ها در سال گذشته تأکید کرد اما انتظار دارد در سال جدید پیشرفت‌های بیشتری ایجاد شود.

وی بر شعار سال جاری ۱۴۰۴ “سرمایه‌گذاری برای تولید” تأکید کرد و از صدور بیانیه‌ای توسط بسیج اساتید خبر داد. این بیانیه بر افزایش جذابیت تولید و کاهش جذابیت فعالیت‌های غیرمولد متمرکز است. او بر ضرورت برنامه‌ریزی از ابتدا برای تحقق اهداف این شعار تأکید کرد.

رئیس بسیج اساتید همچنین به آمادگی این نهاد برای حضور در عرصه بین‌المللی اشاره کرد و به نقش مهم کمیته‌های حقوقی و قضایی در موضوعاتی نظیر فلسطین و غزه پرداخت. او بر ضرورت تدوین برنامه‌های منظم از سوی هر کمیته تأکید کرد و به憾Йigarettes اتصالات بین کمیته‌ها و استان‌ها و همچنین سازمان‌ها و نهادهای خارج از بسیج اشاره کرد. او بر ضرورت تراکم فعالیت‌ها و شناسایی و جذب افراد جدید و باانگیزه برای افزایش پویایی کمیته‌ها تأکید کرد.

در ادامه نشست، دکتر یزدانی، دبیر کمیسیون کمک به ارتقای حکمرانی، بر برنامه‌ریزی دقیق و به سال جدید تأکید کرد. او بر ضرورت تدوین بسته‌های سیاستی با ارزش و مؤثر توسط کمیته‌ها تأکید کرد و خواستار برگزاری منظم جلسات کمیته‌ها شد.

رؤسای کمیته‌ها همچنین در ادامه این نشست به تشریح برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود پرداختند. دکتر مؤمنی‌راد به موانع سرمایه‌گذاری برای تولید و تحولات فلسطین و غزه پرداخت. دکتر مرندی به نقش مشارکت در انتخابات و تقویت سرمایه اجتماعی اشاره کرد. دکتر بنائیان سفید بر ضرورت تدوین بسته‌های سیاستی کاربردی تأکید کرد و پیشنهاد تشکیل کمیسیون‌های تلفیقی را مطرح کرد. او همچنین ارائه بسته‌ای در حوزه سبک زندگی اسلامی ضروری دانست. دکتر اسدی به تدوین سند امنیت غذایی و توجه به موضوع آب تأکید کرد. دکتر حاتمی به عملکرد سال گذشته کمیته‌اش گزارش داد. دکتر نقیب‌السادت به حکمرانی مجازی و تدوین سند ملی اشاره کرد. وی همچنین بر ضرورت ارتقای سواد رسانه‌ای و شناسایی مشکلات مدیریتی تأکید کرد. دکتر فاتحی بر اهمیت علوم انسانی برای حکمرانی توجه کرد و بر لزوم حضور فعال دبیران در کمیته‌ها برای پیگیری جدی امور تأکید کرد.

نشست با مذاکرات بر سر راهکارهایی برای بهبود کارآمدی سیاست‌گذاری‌ها به پایان رسید.

توسط jahankhabari.ir