محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در نطق صبحگاهی خود در جلسه سه‌شنبه به مناسبت اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: نتانیاهو برای جلوگیری از مرگ سیاسی خود به گزافه‌گویی دست یافته و ملت ایران را تهدید کرده است.

قالیباف افزود: این فرد جنایتکار که از ترس مسیرهای پروازی خود را تغییر می‌دهد، چهره واقعی رژیم جلاد صهیونیستی را برای جهان، به‌ویژه جوانان آمریکایی و اروپایی، آشکار ساخته است. او همچنین تأکید کرد که تهدیدات نتانیاهو تنها برای تأثیرگذاری بر مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا است؛ بنابراین این اظهارات بی‌ارزش را جدی نمی‌گیرند و معتقدند که رژیم صهیونیستی بدون اجازه آمریکا هیچ اقدام مستقلی نخواهد کرد.

رئیس مجلس هشدار داد: اگر تهدیدات نتانیاهو به عمل تبدیل شود، پاسخ ایران قاطع خواهد بود. هر نوع تهدید به اTerritory ایران منجر به آتش‌سوزی شدت‌بار در منطقه خواهد شد، اقدامی که نه‌تنها رژیم صهیونیستی بلکه تمامی پایگاه‌های آمریکایی در منطقه را در معرض پاسخ سخت ایران قرار خواهد داد.

قالیباف همچنین تأکید کرد که ایران برای تقویت توان تهاجمی خود به‌اطلاع است و اراده و دانش لازم برای این هدف را دارد. همچنین، او به پاسخ فوربینای مردم به حادثه بندر بعnette اشاره کرد و گفت: همه ایرانیان در پاسخ به این حادثه یکپارچه بودند. جوانان این کشور در کادر درمانی و مراکز خون‌بخشی فعالیت کردند، خلبانان هواپیماهای اطفای حریق و نیروهای امدادی جان خود را برای کمک‌رسانی فدای کردند.

قالیباف اعلام کرد که مقامات ارشد کشور در اولین لحظات حادثه حاضر شدند و دستگاه‌های نظارتی، امنیتی و قضایی، علاوه بر نمایندگان کمیسیون‌های تخصصی مجلس، اقدام به بررسی دقیق و موشکافانه این واقعه کرده‌اند و گزارش کامل آن را به مردم ارائه می‌دهند.

در پایان، رئیس مجلس می‌گوید: هیچ‌گاه واژه‌ای توان قدردانی از این ملت رشید را ندارد. پیوند مردم با یکدیگر و با ایران عزیز از عمق جان است؛ دشمنان ما همچون گذشته این امنیت و آرامش را برهم‌زدنی همچون یک کابوس فراموش خواهند شد.

توسط jahankhabari.ir