علی الخصوص، پس از کسانی که نظرات نادرستی از خبری که در مورد کانتینری عرضه شده بود، که منجر به آتش‌سوزی در بندر شهید رجایی شده بود، ارائه می‌کردند، ایسنا توضیحاتی ارائه کرد.

 

بر اساس گزارش ایسنا، یکی از مسئولان گمرک با این خبرگزاری گفتگو کرد و در مورد حادثه کانتینری که در بندر شهید رجایی دچار حریق و انفجار شده بود، توضیحاتی ارائه کرد. در این گفت‌وگو، نوع دقیق مواد موجود در این کانتینر خبر نشده بود.

 

پس از تأیید اطلاعات از سوی مسئول مربوطه، خبر بر اساس روال حرفه‌ای در خروجی ایسنا منتشر شد. با این حال، برخی کانال‌های خبری با استفاده از این اطلاعات و تفسیرهای شخصی از آن، اقدام به بازنشر محتواهایی کردند که با خبر اصلی تفاوت داشت.

 

به منظور جلوگیری از اختلال در فعالیت‌های مؤسسات مسئول و احترام به اهمیت اعلان اطلاعات دقیق توسط مراجع رسمی، ایسنا تصمیم گرفت تا انتشار این خبر را موقتاً متوقف کند. این تصمیم خواهد بود تا پس از اتمام بررسی‌های لازم توسط مراجع ذی‌祺 سنوات، اطلاع‌رسانی دقیق و نهایی انجام شود.

**موجودیت کلمه‌ای از متن اصلی در این بازنویسی حفظ شده است، اما بیان و ساختار جملات به صورت کاملاً متفاوتی دوباره نوشته شده است.**

توسط jahankhabari.ir