### سخنرانی فرمانده کل انتظامی ایران در مراسم معارفه فرمانده جدید استان کرمان

به گزارش خبرگزاری رسا، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، در مراسم معارفه فرمانده انتظامی جدید استان کرمان، در مورد برنامه‌های قاطع برای برخورد با اراذل و اوباش تأکید کرد. او با لحنی حازم بیان داشت: “سال 1404 را سال خشکاندن قدرت‌نمایی اراذل و اوباش می‌دانیم. این افراد سعی در ایجاد ترس از طریق دیواره‌های پوشالی دارند، اما ما این دیوارها را خرد خواهیم کرد و آن‌ها را به‌سوی جایی که تنها پناهشان سوراخ‌موش‌هاست هدایت خواهیم کرد.”

سردار رادان به اهمیت حفظ امنیت مردم اشاره کرد و اعلام کرد: “سال سختی در انتظار کسانیست که قصد خرابکاری و آرامش جامعه را دارند. امنیت یکی از اصول اصلی جامعه است و هیچ‌کس حقی ندارد آن را به زیاده‌روی بکشد. اگر برنامه‌ما برای حفظ امنیت تا پایان سال مشارکتی به‌قانون تبدیل نشود، اولین شخصی که پاسخگو خواهد بود، خود من، احمدرضا رادان هستم.”

فرمانده کل انتظامی در ادامه، به ضرورت تعریف و اجرای سبک نوین فرماندهی در نیروی انتظامی اشاره کرد و گفت: “فرماندهی باید بر مبنای مأموریت‌های مشخص و شاخص شکل بگیرد. این الگو باید مستند، نظام‌مند و متناسب با ویژگی‌های سازمانی و مردمی باشد. همچنین، نیروی انتظامی باید اعتماد عمومی را از طریق تولید واقعی احساس امنیت تقویت کند و امنیت صرفاً به حضور فیزیکی ختم نمی‌شود بلکه با اشراف اطلاعاتی، پاسخ سریع، برخورد هدفمند و خدمات صادقانه همراه باشد.”

رادان همچنین به اهمیت رشد و ارتقای کارکنان نیروی انتظامی تأکید کرد و بیان کرد: “یکی از ارکان سبک جدید فرماندهی باید تمرکز بر ارتقای مهارت‌ها، انگیزه و رفاه کارکنان باشد. نیرویی که از درون توانمند و مطمئن باشد، بهتر می‌تواند وظیفه‌اش را در قبال مردم انجام دهد.”

در سپاه سخزمینی مورد اشاره خود به نقش مهم مردم کرمان در تحولات کشور گفت: “مردم کرمان همیشه با فداکاری و حضور در صحنه‌ها، مسجد را به سنگر انقلاب تبدیل کردند. از همین‌جا بود که مسجد به‌عنوان سنگر مبارزه معنا یافت. کرمان همواره نقشی تأثیرگذار در تحولات کشور داشته است.”

سردار رادان به افتخار بزرگی کرمان برای داشتن فرماندهان برجسته مانند شهید حیدر قاسم سلیمانی اشاره کرد و بیان کرد: “کرمان، استانی است که به داشتن فرماندهان بزرگ افتخار می‌کند. امروز شاهد تکریم یکی از فرماندهان توانمند و لایق بودیم که در مدت دو سال خدمت در استان کرمان، موجب رشد و تعالی در تمامی ارکان نیروی انتظامی شد.”

وی همچنین بیان کرد: “سردار فرشید با حضور مقتدر، عالم و متواضع خود، در کنار استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان، خراسان جنوبی و حتی پایتخت، نامی نیک از خود به جا گذاشت. انتخاب جایگزینی برای چنین فرماندهی دشوار بود. فرمانده جدید باید علاوه بر توان عملیاتی و انتظامی، از ویژگی‌های اجتماعی و فرهنگی نیز برخوردار باشد تا بتواند با رویکردی پیشگیرانه، تعاملی و روان‌شناختی، مسیر موفقیت نیروی انتظامی استان را بهتر از گذشته ادامه دهد.”

توسط jahankhabari.ir