جوان آنلاین: در سال 1401، فضایی ایجاد شد که منجر به تشکیل حدود 90 هزار پرونده شد. اگر برای همه پرونده‌ها حکم محکومیت صادر می‌شد یا مورد پیگیری قضایی قرار می‌گرفت، امکان سوء‌استفاده دشمنان می‌رفت. برای جلوگیری از این موضوع، از حوزه‌های علمی، بسیج، دانشگاهیان و معلمان کمک گرفته شد. حضور این افراد در ندامتگاه‌ها باعث تنبّه و ارشاد محکومان و فراهم کردن بستر عفو آنها شد.

با گزارش از مرکز رسانه‌ای قوه قضائیه، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در حضور جمعی از معلمان نمونه کشوری و وزیر آموزش و پرورش، نقش نظام آموزش و تربیت و اهمیت معلم را تاکید کرد. ایشان اظهار کرد: معلم جایگاهی شrupرا و مسئولیت‌گر برخوردار است. معلم خوب، دانش را با هنر ترکیب می‌کند و با استفاده از روش‌ها و شیوه‌های مناسب، دانش‌آموزان را به سمت علم و کمالات هدایت می‌کند. رفتار معلم در مدرسه و خارج از آن تأثیر زیادی بر فرآیند تربیتی دانش‌آموزان دارد.

آمادگی عدلیه برای همکاری با آموزش و پرورش
حسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، با اشاره به نیازها و مسائل مطرح شده توسط معلمان و مسئولان آموزش و پرورش، آمادگی کامل خود برای طراحی الگوهای همکاری و تبادل داده‌ها میان آموزش و پرورش و دستگاه قضایی اعلام کرد. ایشان ادامه داد: ما بر مسئله پیشگیری از جرایم تأکید داریم و در این حوزه، معلمان می‌توانند نقش مؤثری ایفا کنند. با توجه به تعداد زیاد دانش‌آموزان و معلمان و خانواده‌های آنها، ما تلاش می‌کنیم تا از تشکیل پرونده‌های قضایی جلوگیری کرده و مسائل را به صورت سازش و صلح حل کنیم.

حسنی اژه‌ای افزود: ممکن است معلمان یا والدین دانش‌آموزان مواجه با مشکلات کیفری شوند. در این موارد، حضور معلمان در ندامتگاه‌ها و برخورد ارشادی با آنها برای تنبّه و ندامت می‌تواند باعث اعمال ارفاقات قانونی شود.

بسیاری از بازداشتی‌های 1401 متنبه شدند
حسنی اژه‌ای بیان کرد: در سال 1401، فضایی ایجاد شد که منجر به تشکیل حدود 90 هزار پرونده شد. افراد محکوم در این پرونده‌ها از اقشار مختلفی بودند. با حمایت حوزه‌های علمی، بسیج، دانشگاهیان و معلمان، محکومان ارشاد و تنبّه گردیدند و بستر عفو فراهم شد. برخی پرونده‌ها که به مرحله صدور حکم نرسیده بودند، مختومه شدند. با این حال، اما اgetElementsByTagName برچسب‌های جنایتکارانی که اقدامات تشکیلاتی داشتند، برخورد قانونی صورت گرفت.

گفت‌وگو‌ها برخوردار از قصاص بود
حسنی اژه‌ای خاطرنشان کرد: در سال گذشته، بیش از 777 نفر از قصاص رهایی یافتند. قصاص حیات است و تأمین‌کننده امنیت اجتماعی به‌شمار می‌آید. در برخی موارد، کمک به رهایی از قصاص، یک کار خیر به حساب می‌آید. م Dankon به نتایج مثبتی که در این زمینه به دست آمد، با همکاری معلمان و فعالان اجتماعی، تاکید کرد.

گزارش وزیر آموزش و پرورش
قبل از سخنرانی حسنی اژه‌ای، کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، حمایت‌های رئیس قوه قضائیه را در جلسات مهم و شورا‌ها تحسین کرد. ایشان افزود: آموزش و پرورش، سنگ بنای توسعه کشور و بازه آفرینی تغییرات در جامعه است. مدرسه، قلب نظام آموزش و تربیت و مرکز آن، معلمان هستند. ما باید قدردان حمایت‌های رئیس قوه قضائیه در تأمین نیروی انسانی و پاداش خدمت معلمان باشیم. کاظمی همچنین به مشارکت دانش‌آموزان در اعتکاف‌ها و اردو‌های راهیان نور و برگزاری بزرگ‌ترین محفل انس با قرآن اشاره کرد. همچنین، همکاری‌های موفق با معاونت اجتماعی قوه قضائیه در کنترل آسیب‌های اجتماعی در مدارس را دست‌کم کرده نبود.

توسط jahankhabari.ir