بر اساس گزارشهای منتشر شده توسط «شهرآراهابزار»، اسماعیل بقائی، روز چهارشنبه، ضمن نگرانی عمیق از تشدید تنشهای بین هند و پاکستان، هر دو کشور را به خودداری از تصعيد خواستار شد.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در اشاره به موضع نامهای از اصلگرا بودن جمهوری اسلامی ایران، که شامل احترام به حاکمیت ملی و تمامیت اراضی کشورها و پرهیز از استفاده از زور در روابط بینالملل است، ابراز نگرانی نسبت به تشدید تنش و درگیری بین دو کشور بزرگ هند و پاکستان کرد که هر دوی آنها روابط دوستانه قدیمی با ایران دارند.
بقائی همچنین ابراز امیدواری کرد که طرفین از طریق خودداری و خودسیری در مسیر کاهش تنش و جلوگیری از تشدید وضعیت گام بردارند و مانع از سوء استفاده طرفهای سوم، بهویژه رژیم صهیونیستی، از این شرایط شوند.
ترشح تنشها بین هند و پاکستان از پس از مرگ ۲۶ نفر در یک حمله تروریستی در نزدیکی شهر پهلگام در جامو و کشمیر تحت کنترل هند، رخ داد که روز دوم اردیبهشت بوده است.
هند شب گذشته اعلام کرد که به مقرهای تروریستی در پاکستان و کشمیر حمله کرده است؛ در پاسخ، پاکستان نیز اعلام کرد که به اقدام هند واکنش نشان داده است.
منبع: ایسنا