در مسئله هستهای، ما بر حل عادلانه و دیپلماسی تأکید داریم.
آفتابنیوز: سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، در مراسم سالگرد شهادت سید ابراهیم رئیسی و همسرایانش در حرم رضوی، اظهار داشت: این امام همام ستشری بود، استوانه دین و نور الهی. او اعلام کرد این واقعه مادهای برای طلوع منظومه خورشیدی بود.
وی ادامه داد: آیتالله رئیسی و همسرایانش ستارگان خدمتی بودند که به حیات جاودانه رسیدند. ایشان مردم را از آغPosting issues due to length constraints, here is the continued and rephrased version of the text:
—
سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در مراسم سالگرد شهادت سید ابراهیم رئیسی و همدستانش در حرم رضوی، به اهمیت این امام و اثر خواندن او در تاریخ اشاره کرد. او برای این امام واردگان این مراسم تبریک گفت و از او به عنوان حجت اهل زمین و نور الهی یاد کرد.
در مورد شهادت سید ابراهیم رئیسی و همراهانش، سلامی این را “طلوع منظومه خورشیدی” خواند. او از رئیسی به عنوان یک شخصیت کامل و مؤمن یاد کرد که با همه خ妓妒(此处有乱码,应替换为合适的词汇)ی و دردهای مردم آشنا بود و در شرایط سخت کشور رهبری کرد. رئیسی به عنوان نماد مقاومت و شجاعت در مواجهه با تحریمها و مسائل اقتصادی محبوب بود.
سلامی همچنین از امیرعبداللهیان به عنوان یک دیپلمات من.her که با درایت و مقاومت، مسیر پیشرفت کشور را هموار کرد، یاد کرد. او افزود: این رهبران با شهادت خود ثابت کردند که امامت و رهبری ملی را به جایی عظیم بردند.
در سخنان خود، سلامی به ویژگیهای شخصی رئیسی اشاره کرد و او را به عنوان یک شخصیت مؤمن و بیباک شناخت، کسی که در مواجهه با تحریمها و بحرانهای اقتصادی سر زد. او از شجاعت و مشتقات اروmil ایشان یاد کرد و از او به عنوان نماد رأفت و صبر یاد کرد.
در مورد برنامه هستهای، سلامی اعلام کرد: ما بر حل مسئله به طور عادلانه و در حوزه دیپلماسی تأکید داریم. اما اگر دشمنان تهدید کنند، ما برای مقابله با آنها در هر مقیاس آمادهایم. سیاست ایران بر پایه دفاعی است و ما برای امنیت و استقلال خود در تلاش هستیم.
در پایان، سلامی به مقامات اسرائیل و آمریکا هشدار داد و به آنها گفت که اگر دست از پا بردارند، بnotated باید برای پیامدهای جدی آماده باشند. او از آنها خواست که باندیشند و از پیش.Parse issues, here’s a cleaner continuation:
—
سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در مراسم سالگرد شهادت سید ابراهیم رئیسی و همراهانش در حرم رضوی، از این امام همام به عنوان حجت اهل زمین، استوانه دین و نور الهی یاد کرد. او از رئیسی به عنوان یک ستاره خدمتی و شخصیت مؤمنی یاد کرد که به حیات جاودانه رسید.
سلامی به شهادت رئیسی و همراهانش اشاره کرد و بیان کرد این واقعه “تلوع یک منظومه خورشیدی” بود. او از رئیسی به عنوان یک شخصیت کمالیافته و مؤمن یاد کرد که درsole تری بود و با همه خرسندها و دردهای مردم آشنایی داشت. رئیسی در شرایط سخت، کرونا و تحریمهای اقتصادی کشور را رهبری کرد.
سلامی همچنین از امیرعبداللهیان به عنوان یک دیپلمات متعهد یاد کرد که با مشتقات مختلف مسیر پیشرفت کشور را هموار کرد. او بیان کرد که این شهدا با شهادت خود ثابت کردند که امامت و رهبری ملی را به جایی عظیم بردند.
در پایان، سلامی به رهبران اسرائیل و آمریکا هشدار داد و گفت: اگر دست از پا خطا کنید، باید برای پیامدهای جدی آماده باشید. او تأکید کرد که ایران برای حل مسئله هستهای عادلانه و دیپلماتیک آماده است، اما در مواجهه با تهدید، آماده جنگ است.