در گزارشی از ایکنا، از خانه ملت گزارش شد که محسن اسماعیلی، معاون امور راهبردی و معاون امور مجلس ریاست جمهوری، در نشستی که صبح یکشنبه 20 اردیبهشت در بهارستان برگزار شد، حضور داشت. در این جلسه، که محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی را میزبانی کرد، اسماعیلی با تأکید بر اهمیت خدمت به مردم، گفت: «اگر با هدف شخصی عمل کنیم، بد نام و بدنامی را بر اعضا خواهیم آورد. ما باید همه توان و همت خود را برای پیشرفت امور ملی تecessitate کنیم.»

اسماعیلی در ادامه اعتراف کرد که در طی 3 دهه کاری خود، با رؤسای جمهور مختلف همکاری کرده‌است. او افزود: «اکنون بهترین فرصت برای تقویت ارتباط بین دولت و مجلس وجود دارد. به نظر من، با همکاری و هماهنگی، می‌توانیم اثری ماندگار را در تاریخ انقلاب بر جای بگذاریم.»

او همچنین با تأکید بر ضرورت هماهنگی و همکاری در این نشست، گفت: «اگر بتوانیم حتی یک گره از امور کشور را شکسته کنیم، این یک موفقیت بزرگ خواهد بود. ما نیاز به انسجام و همکاری تمامی معاونان پارلمانی داریم. در گذشت، همه به صورت مستقل کار کردند، اما اکنون باید به صورت جمعی فعالیت کنیم.»

اسماعیلی در ادامه با تأکید بر فصل نوینی از همکاری میان قوا، اظهار داشت: «روزافزاحدان باید احساس کنند که تلاش‌های ما برای فراهم کردن رفاه و ترقی کشور جدی است.»

در آخر، اسماعیلی در خصوص موقعیت شغلی خود توضیح داد: «معاونت امور راهبردی و معاونت امور مجلس ریاست جمهوری ادغام نشده‌اند. ما به صورت مستقل عمل می‌کنیم و معاونت امور راهبردی مسئولیت‌های خود را به طور مجزا دارد. آقای رئیس جمهور درخواست کرد که در این برهه زمانی، هر دو مسئولیت را برعهده داشته باشم.»

اسماعیلی در پایان گفت: «ما متعهد هستیم که موضوعاتی را که آقای قالیباف به آن تأکید کرده‌اند، تا پایان پیگیری کنیم تا به نتیجه برسد.»

توسط jahankhabari.ir