به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیتالله سید حسن عاملی، امام جمعه اردبیل، در مراسم رونمایی پایگاه جامع اعتقادی گروه علمی تبلیغی رادیو سایهبان، که در ساختمان مرکز مدیریت حوزههای علمیه برگزار شد، این اقدام فرهنگی را ستود و گفت: «کار فکری و فرهنگیتان بسیار مشتاقساز است و تحسینبرانگیز است.»
در ادامه، ایشان با تاکید بر جایگاه بالای علم و علما از منظر دینی، اضافه کرد: « ………. حضرات معصومین برای ما جایگاه و شأن علم و علما را بهوضوح مشخص کردهاند. مدال علم و خدمت به دین از بالاترین مدالها است که به علمای شیعه اختصاص دارد.»
آیتالله عاملی به اهمیت کفالت فکری جوانان و گمگشتگان فکری جامعه اشاره کرد و گفت: «یتیمان فکری به خوبی کفالت و راهبری نیازمند هستند. خداوند رحمت کند کسی را که دست یتیمان را بگیرد. این یتیم نه تنها کسی است که پدر و مادر ندارد؛ بلکه فردی که از امام و رهبر فکریاش بازمانده و در معرض شبهات و انحرافات فکری قرار گرفته است.»
اگرچه قم از نظر ظرفیت فکری و دینی ثروتمندترین نقطهی دنیا بهشمار میآید، اما متأسفانه از این ظرفیت بهدرستی استفاده نشده است. آیتالله عاملی از تلاشهای گروه رادیو سایهبان جوهرمندانهای ارائه داد و گفت: «این کار نتیجهی احساس مسئولیت شخصی و دغدغهمندی شماست.»
آیتالله عاملی به مراجعات متعدد مردم از سراسر کشور اشاره کرد: «من ارتباط زیادی با مردم دارم و مراجعات زیادی از خانوادههای متفاوتی دارم که با چشم گریان از دور میآیند و گفتهاند: زندگیمان را برای فرزندانمان صرف کردهایم و حالا آنها بیدین شدهاند.»
دوران هویتیابی جوانان را حساس میدانست: «این دوران برای شکلگیری هویت بسیار حساس است و اگر از دست برود، بعد اصلاح آن بسیار دشوار است.»
با اعمال تحفیز برای دستاوردهای گروه رادیو سایهبان، ایشان از زمانهای پرخیدهی تقلب و فریب یاد کرد: «روزگار ما پیچیده است. بدیها با قالبهای زیبا و جذاب منتشر میشوند و شیاطین توانستهاند خرافات را با بستهبندیهای شیک به مردم ارائه دهند.»
آیتالله عاملی از حوزهها پرسید: «آیا پناهگاههای فکری برای جوانان ایجاد کردهاید تا وقتی نوجوان دبیرستانی دچار تردید شد، جایی برای مراجعه داشته باشد؟»
به جوانان توصیه کرد تا به یادگیری زبانهای بینالمللی روی آورند و گفت: «شما با این استعداد و توانمندی علمی باید به سمت یادگیری زبانهای جهانی حرکت کنید.»
در پایان، آیتالله عاملی از انتشار کتاب جدید خود با عنوان «عقلانیت حجاب، قُدسیت عفاف» خبر داد و گفت: «این کتاب پاسخهای مستدلی برای شبهات مطرحشده درباره حجاب و مسائل دینی ارائه میدهد و داستانهای واقعی و تکاندهندهای را آورده که تأثیرگذاری آن بالاست.»
قبل از این کتاب، مجموعهای به نام «تا قاف کرامت» در سال 1399 منتشر شد که بیانگر تأثیرات مخربی از نگاه صرف جذابیت و فریبندگی در تعریف زن کرده است.