امام جمعه موقت تهران، آیت‌الله سید احمد خاتمی، در خطبه‌های نماز جمعه اظهار داشت که حتی قبل از اسلام نیز این خلیج با نام فارس شناخته می‌شد. او برای ترامپ گفت: او باید بداند که متدینین همچون حامی‌های ارزش‌های انقلاب اسلامی، ارزش‌های میهنی نیز را حفظ می‌کنند. آن‌ها نخواهند توانست این اشتباه را انجام دهند. متدینی‌ها که در هشت سال دفاع مقدس شهید شدند، همچون بیشتر مردم ایران، هرگز اجازه نخواهند داد که این اشتباه انجام شود.

خاتمی همچنین اشاره کرد که خلیج فارس از ابتدا به عنوان خلیج فارس شناخته شده است. تاریخ‌نگاران یونان و روم نیز از این خلیج به عنوان خلیج فارس یا دریای پارس یاد کرده‌اند. این خلیج همیشه خلیج دوستی و برادری با همسایگان بوده و شاهد ارتباطات مثبت بین ملت‌های منطقه بوده است. او خواستار این بود که همسایگان خود را تذکر دهند که این خلیج به نام فارس همیشه شناخته شده است.

در بخش دیگری از خطبه، خاتمی به مقاومت مردم یمن در برابر حملات آمریکا اشاره کرد. او گفت که آمریکا در سه ماه گذشته ۹۷ غیرنظامی را کشت و ۲۳۱ نفر دیگر را مجروح کرده‌است. با این حال، یمنی‌ها با پایداری خود نشان داده‌اند که در مقابل توان تهاجمی، شجاعت و مقاومت خود را حفظ می‌کنند. خاتمی از یمنی‌ها برای مقاومت‌شان تحسین کرد و از آن‌ها برای خستگی‌شان خسته نباشید گفت.

او همچنین به وضوح خواستار این شد که کشورهای اسلامی، به خصوص کشورهای عربی، به خร้าย
jelat که صهیونیست‌ها در currently کشتن مردم فلسطین با استفاده از گرسنگی و تشنگی هستند، واکنش نشان دهند. خاتمی خواستار قطع روابط با رژیم اسرائیل توسط این کشورها بود.

در ادامه، خاتمی به جنگ بین هند و پاکستان اشاره کرد و آن را جنگی غیر عادلانه خواند، که نتیجه آن می‌باشد کشته شدن بی‌گناهان. او امیدوار است که این جنگ به سرعت به پایان برسد و از وزیر امور خارجه ایران به خاطر تلاش‌هایش برای پایان دادن به این جنگ ممنونی کرد.

در پایان خطبه، خاتمی از حجاج محترم خواست تا از فرصت الهی که به آن‌ها داده شده است، به‌خوبی بهره ببرند و آبروی اسلام و ایران را حفظ کنند. او همچنین بر اهمیت برائت از مشرکین و حفظ آبروی مذهب و ملیت تأکید کرد.

توسط jahankhabari.ir