آفتاب‌نیوز: بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهور، محمدرضا عارف در دیدار با اعضای دفتر سیاسی حزب کارگزاران سازندگی ایران، در تاریخ جمعه 19 اردیبهشت، به اقدامات و برنامه‌های دولت وفاق ملی برای حل مشکلات مردم و اقشار پایینی، به‌ویژه مسائل معیشتی و ناترازی‌های کشور، اشاره کرد و گفت: دولت به کمک و نظرات کارشناسانه و دلسوزانه از تمامی احزاب و مذاکرت‌های سیاسی استقبال می‌کند.

عارف همچنین به فرصت کوتاه چهل روزه رئیس‌جمهور برای تشکیل دولت پس از شهادت آیت‌الله رئیسی اشاره کرد و گفت: دکتر پزشکیان قصد و تعهد قلبی به اجرای همه وعده‌ها و شعارهای انتخاباتی خود دارد. او همچنین به وضعیت کشور در هنگام روی کار آمدن دولت چهاردهم و ناترازی‌های موجود، به‌ویژه در بخش انرژی، اشاره کرد: دولت تمام تلاش خود را برای حل رابطه‌های پایدار این ناترازی‌ها به کار می‌گذارد و از نظرات دلسوزان خبره و خبرگان سیاسی، اقتصادی و اجتماعی بهره می‌برد.

معاون اول رئیس‌جمهور، تاکید کرد: رابطه معمولی و خوب دولت با رهبر معظم انقلاب و تاکیدهای ایشان برای کمک به دولت چهاردهم سرمایه‌ای برای حل مشکلات اساسی کشور است. او همچنین هدف دولت را اجرای برنامه هفتم پیشرفت و اصلاحات ساختاری اقتصادی توصیف کرد.

锕تفای عارف به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا نیز شامل شد: تیم مذاکره‌کننده ایران با کارشناسان برجسته توانسته با روند خوب منافع کشور و مردم را به پیش بر 늬د که همین روند اثربخش بر رشد صادرات غیرنفتی در طول هشت ماه گذشته نیز بوده‌است. ساعف همچنین از تقویت نقش بخش خصوصی در اداره امور اقتصادی کشور تاکید کرد و نشست‌های اقتصادی با کارآفرینان بخش خصوصی را هم ستایش کرد.

عا ار اشاره به نقش آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و تفکر اصلاح‌طلبی و درازمدت او، تأکید کرد: نجات کشور در تفکر اصلاح‌طلبی و شناسایی موانع و برنامه‌ریزی‌های بلندمدت قرار دارد. عارف همچنین از تلاش‌ها و پی正版دهای حزب کارگزاران سازندگی ایران در توسعه و آبادانی کشور در دهه‌های گذشته قدردانی کرد.

در این دیدار، اعضای حزب کارگزاران سازندگی ایران تلاش‌ها و پیشرفت‌های دولت را در حوزه‌های مختلف داخلی و خارجی، از جمله رفع فیلترینگ، حل مشکلات معیشتی و گسترش روابط با کشورهای همسایه و منطقه، ستایش کردند. همچنین، پیشنهادات و راهکارهای خود برای کمک به دولت وفاق ملی در حل مشکلات معیشتی و ناترازی‌ها، تقویت بازار کار و ارتباط با تشکیلات سیاسی و اجتماعی را ارائه دادند.

توسط jahankhabari.ir