### فرآیند یهودی‌سازی قدس و وظایف پارلمان‌های کشورهای اسلامی

به گزارش سایت دفاع‌پرس، محمدمهدی شهریاری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه پارلمانی کشورهای همکاری اسلامی (PUIC) که با موضوع «حکمرانی سالم و نهادهای قوی به عنوان ستون‌های تاب‌آوری» در جاکارتا، اندونزی برگزار می‌شود، اظهار داشت: “ما در برابر یکی از پیچیده‌ترین و آشکارترین پروژه‌های استعماری نوین ایستاده‌ایم که هدف آن یهودی‌سازی قدس شریف است.”

شهریاری اضافه کرد: “این طرح یک راهبرد تمام‌.Slice است که رژیم اشغالگر صهیونیستی به‌وسیله سکوت جامعه جهانی و برخی از سازمان‌های سیاسی کاپیتانی می‌کند.” او ادامه داد: “سعي برای تغییر جمعیت‌شناسی قدس، تصویب قوانین تبعیض‌آمیز، تخریب تدریجی محله‌های فلسطینی، تهدید آزادی‌های مذهبی مسلمانان و مسیحیان، و تجاوزات مکرر به حریم مسجدالاقصی نشان‌دهنده پروژه‌ای هدفمند برای حذف هویت اسلامی-عربی این سرزمین مقدس است.”

وی تأکید کرد: “در شرایط فعلی، مسئولیت حقوقی و تاریخی پارلمان‌های کشورهای اسلامی از همیشه سنگین‌تر است. صرفا تدوین بیانیه‌ها و قطعنامه‌های اسلامی و ابراز نگرانی نسبت به جرایم رژیم صهیونیستی کافی نیست. ما باید از طریق استفاده از ظرفیت‌های حقوقی بین‌الملل، دیپلماسی پارلمانی فعال، و بسیج اراده ملت‌های مسلمان در برابر این روند غیرقانونی و خطرناک مانع آن شویم.”

شهریاری از این رو خاطرنشان کرد: “פגDDevice به عنوان نمایندگان مردم ایران، اهمیت وحدت امت اسلامی در مواجهه با تهدیدات جهان اسلام را تأکید می‌کنیم. ما همواره در کنار ملت فلسطین خواهیم ایستاد و برای بازپس‌گیری قدس شریف و آزادسازی تمام سرزمین‌های اشغالی از دست رژیم صهیونیستی از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.”

### منبع: [سایت دفاع‌پرس](https://defapress.ir/fa/news/746039/شهریاری-پارلمان‌های-کشورهای-اسلامی-در-عمل-مانع-یهودی‌سازی-قدس-شوند)

توسط jahankhabari.ir