مصطفی میرسلیم، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در واکنش به انتقادهای تند ابراهیم قالیباف، رئیس مجلس، در جلسه علنی مجلس، گفت: “کسی که بهتر از همه به موضوعات واقف است، خود رئیس مجلس است. بخش حراست و رئیس مجلس به جزئیات همه درخواست‌ها، دلایل آن‌ها و موضوعات شخصی یا ملی آن‌ها که به امنیت و صلاح کشور مرتبط است، مطلع هستند.”

پس از موضع‌گیری اخیر قالیباف، میرسلیم افزود: “مطرح کردن پیگیری قضایی دقیقاً در زمان انتخابات قابل تحلیل است.” او همچنین عجیب‌CCR می‌دانست که تخلف‌هایی که قبل از این توسط قالیباف مجدداً مطرح شد، حالا به این شکل پیش آمده‌اند.

میرسلیم ادامه داد: “ایشان از قبل می‌دانستند که آن کارها ایراد دارند. اما با نزدیک شدن به انتخابات هیئت‌رئیسه جدید مجلس، مواضع تغییر کرد. به‌نظر می‌رسد که برخی مسائل سیاسی و تبلیغاتی برای جلب نظر نمایندگان مطرح شده‌اند.”

او همچنین در مورد استیضاح‌ها در دوران نمایندگی خود گفت: “من در هیچ‌کدام از استیضاح‌ها مشارکت نکردم، چون آن‌ها را به صلاح نمی‌دانستم. با وجود مخالفت با عملکرد برخی وزرا، آن زمان شرایط کشور به گونه‌ای بود که استیضاح را راه‌حل نمی‌دانستم. البته چند سؤال مطرح کردم، اما از جنس سؤال‌هایی که به سرنوشت عمومی کشور مربوط می‌شود، نه مسائل منطقه‌ای یا شخصی.”

میرسلیم ا جهة طرح مسائل را نمی‌دهند. تحمل نقد و پرسش وجود ندارد.” او همچنین پنجاه حالت‌های استیضاح را به خاطر آورد، مثل وزیر اقتصاد و وزیر کار در دوره دوازدهم، و از شجاعت آقای فاضل، وزیر بهداشت وقت، که صریح اعلام کرد نمایندگی رای نمی‌دهد اگر رای نداده شود، اما کار خود را انجام می‌دهد، خوش‌ åالی کرد.

میرسلیم در مورد اختلاف نظر خود با قالیباف در مورد سیاست داخلی مجلس اضافه کرد: “ما قرار گذاشته بودیم آیین‌نامه داخلی مجلس را اصلاح کنیم. قالیباف جلسه‌ای برگزار کرد، اما وقتی موضوع به کاهش برخی امتیازات نمایندگان رسید، با مخالفت مواجه شد و پیگیری نکرد.”

او ادامه داد: “ما انتظار داشتیم رئیس مجلس پای وعده‌اش بایستد، ولی عقب‌نشینی کرد. در جلسه رأی‌گیری، فشار زیادی بر نمایندگان وارد شد. حتی اجازه نمی‌دادند برای نیازهای طبیعی مثل رفتن به سرویس بهداشتی از صحن خارج شوند. این رفتارها درست نیست. من با من‌کارهای سالمند رفتار شد.”

میرسلیم قبلاً در یک جلسه اظهار کرده بود: “وزرایی که برای استیضاح به مجلس می‌آیند با کیف‌های پر از هدیه می‌آیند و موقع برگشت کیف‌هایشان خالی شده است. حقوق نماینده مجلس در طول ۴ سال یک میلیارد تومان است، چگونه برای تبلیغات ورود به مجلس ۱۰ میلیارد هزینه می‌کنند؟ این پول‌ها را از کجا می‌آورند؟ اتفاقاتی در مورد رشوه و هدیه در مجلس می‌افتد که اصلاً باور نمی‌کنید.”

توسط jahankhabari.ir