پزشکیان: در مذاکرات از اصول خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم، تنش‌ هم نمی‌خواهیمطی گزارشی از ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان در دیداری شامگاهی دوشنبه با اعضای فراکسیون مستقلین مجلس، به مشارکت گسترده دولت با مجلس در مدت اخیر اشاره کرد. او خاطرنشان کرد که برای پیشرفت و توسعه، دستیابی به اهداف مشترک و حرکت بر مبنای معیارهای واضح در تعاملات میان قوا ضروری است. پزشکیان گفت: دولت وفاق ملی طی ۹ ماه گذشته، بیش از هر دولت پیشین با نمایندگان محترم مجلس گفت‌وگو و تعامل داشته و این پروسه با مسئولیت و جدیت ادامه خواهد یافت؛ ما هیچ تفاوتی میان دولتمردان و نمایندگان مجلس قائل نیستیم.

پزشکیان بر رویکرد مردم‌محور دولت تأکید کرد و گفت: دولت در هر تصمیم‌گیری خود بر مشارکت و اقناع مردم متعهد است و هیچ تصمیمی بدون در نظر گرفتن افکار عمومی اتخاذ نخواهد شد. او اضافه کرد: ديدگاه کرامت‌محور دولت در رابطه با مردم حکم فعالیت‌های دولت است و هیچ‌گونه عمل سلبی در مواجهه با مردم در برنامه‌ها وجود ندارد؛ هدف ما این است که مردم احساس کنند این دولت برای خدمت به آن‌ها پا به بزرگراه گذاشته است.

سلامت روحی و بدنی تمامی اقشار ملت ایران، بدون توجه به قومیت، نژاد، مذهب یا باور، یکی از اصول بنیادی دولت است. پزشکیان این نکته را برخوردی الهام‌بخش از اصول دینی دانست و گفت که دولت تعهد دارد به صورت بی‌تبعیض به همه شهروندان خدمت رسانی کند. او خاطرنشان کرد که برآورده کردن این تعهد مستلزم زمان، تلاش جمعی و کارشناسی است.

در اشاره به چالش‌های موجود، به خصوص در حوزه انرژی، پزشکیان گفت: رفع این چالش‌ها نیازمند وقت، خرد جمعی و کار کارشناسی است. تا کنون جلسات متعددی با متخصصان، شامل هم حامیان و مخالفان، برگزار شده و نظرات آن‌ها در سیاست‌گذاری‌های دولت لحاظ شده است.

پزشکیان براین‌тьا تعهد دولت به عدالت آموزشی تأکید کرد و گفت: ما مصمم به ساخت مدارس در مناطق فاقد مدرسه، تجهیز مراکز آموزشی و به‌روزرسانی روش‌های تدریس هستیم. برای تحقق این اهداف، مشارکت مردمی ضروری است و امیدواریم نمایندگان مجلس نیز در این مسیر یاریگر دولت باشند.

پزشکیان مشد Erot که دانش‌آموزان امروز سرمایه و آینده کشورند و افاده کرد که اگر امروز به آموزش صحیح و تربیت مناسب فرزندان خود غفلت شود، فردا برای جبران این عقب‌ماندگی‌ها بسیار دشوار خواهد بود.

به تصریح پزشکیان، مسئولیت ریاست جمهوری را نوعی امانت الهی برای خدمت به مردم می‌داند. او گفت: برای خدمت به مردم و کشور، سختی‌ها و محدودیت‌های زیاد این مسئولیت را پذیرفته‌ام و برای من مسئولیت و قدرت فقط در صورتی جذاب است که فرصتی برای حل مشکلات مردم باشد.

پزشکیان امیدوار است که با همدلی، تلاش مشترک و همراهی مردم و نمایندگان، مسیر اصلاحات کشور روشن و قابل اجرا خواهد بود، حتی در شرایط سختی نیز.

توسط jahankhabari.ir