رئیس‌جمهور در مراسم گرامیداشت هفته هلال احمر، با اشاره به تمدن و فرهنگ ایران و اسلام، به اهمیت همدلی و مهربانی برای یاری رساندن به تمامی انسان‌ها بدون در نظر گرفتن نژاد یا مذهب تأکید کرد. او گفت: «کسی که درد دیگران را احساس نمی‌کند، نمی‌تواند انسان خوانده شود.»

مسعود پزشکیان، با قرائت اشعاری از سعدی و مولوی، بنیان اخلاقی و معنوی فرهنگ ایرانی را مورد تأکید قرار داد. او خاطرنشان کرد: «سعدی بیان می‌کند که بنی‌آدم اعضای یکدیگرند و مولوی نیز تصریح می‌کند که در نگاه کیهانی، تفاوتی بین انسان‌ها وجود ندارد.»

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود، به دعای ماه مبارک رمضان اشاره کرد: «وقتی از خدا می‌خواهیم که گرسنگان را خوراکی کنیم و بی‌لباسان را پوشانیم، باید در رفتارمان نیز همین اقدامات را به عمل بگذاریم.»

پزشکیان از خدمات ناامیدکننده و فداکاری‌های داوطلبانه جمعیت هلال احمر تقدیر بخشید. او گفت: «دروغی که انسانیت را در فریاد و مأیوسی دیگران تجربه می‌کند، واقعی‌ترین تجلی انسانیت است.»

رئیس‌جمهور نیز از رفتار متناقض برخی دولت‌های مدعی حقوق بشر انتقاد کرد: «این دولت‌ها، در حالی که ادعا می‌کنند حامی حقوق بشر هستند، با ادعا آزادی و صلح، بی‌چirection گناهکاران خونین را محافظت می‌کنند.»

پزشکیان نیز به سکوت مجامع بین‌المللی در برابر جنایات رژیم صهیونیستی اشاره کرد. او باور داشت: «سازمان ملل و سایر نهادهای بین‌المللی باید در برابر جنایات اقدام کنند، نه فقط صفحه را بر آن‌ها ببندند.»

در عinode مراسم، رئیس‌جمهور با تأکید بر انسانیت، گفت: «انسانیت نمی‌تواند با پول یا مقام خرید شود. این ارزش، بقدرت‌ترین دارایی بشر است.»

در پایان، پزشکیان از پیکربندی‌ها و داوطلبان جمعیت هلال احمر برای تلاش‌های آن‌ها قدردانی کرد و اعلام کرد: «با همدلی و اتحاد، می‌توانیم دردها و گرفتاری‌ها را ریشه‌کن کنیم. ما باید فریادرس همه انسان‌های نیازمند در جهان باشیم.»

در این مراسم، ۹ نفر از برگزیدگان جمعیت هلال احمر مورد تقدیر قرار گرفتند.

توسط jahankhabari.ir