به نقل از خبرگزاری رسا، آیتالله احمد جنتی، دبیر شورای نگهبان، در آغاز جلسه امروز شورای نگهبان به مناسبت فرارسیدن سالروز وفات آیتالله حاج شیخ عبدالکریم حائری یزدی، موسس حوزه علمیه قم، اظهار داشت که حوزه علمیه قم مصداقی برای «باقیات الصالحات» است.
وی اعلام کرد: از جمله دستاوردهای مشهود حوزه علمیه قم، انقلاب اسلامی که با رهبری یکی از تربیتیافتگان برجسته این حوزه موفق به پیروزی شد و به تاسیس نظام جمهوری اسلامی ایران که بر پایه موازین دینی اسلام بنا شده است، پیوست، اهمیت بسزایی دارد.
آیتالله جنتی در مورد پیام مقام رهبری به همایش یکصد سالگی تاسیس حوزه علمیه قم بیان کرد: این پیام نقشهی راه ارزشمندی برای حوزههای علمیه است تا بتوانند در تحقق تمدن جدید اسلامی وظیفه خود را به خوبی ادا کنند.
در ادامه، آیتالله جنتی به یاد عزیز شهید آیتالله رئیسی درارة عظمت خاطر داشت و ابراز کرد: در اولین سالروز فوت آیتالله رئیسی و همراهانش که در راه خدمت به ملت شریف ایران شهید شدند، قرار داریم. ایشان و همراهانش تمام هستی خود را وقف پیشرفت و یکپارچگی کشور کردند و نام خود را در صحفهی افتخارات ملت جاودانه ایران جاگذاشتند.
وی افزود: شهید رئیسی با صادقی در صحبت و کرامت در رفتار، همیشه برای خدمت به کشور و ملت تلاش و پشتکار میکرد. این تلاشها در تقویت موقعیت ایران هم در مسائل داخلی و هم در حوزه بینالمللی نقش بزرگی داشت و همیشه در خاطر خادمان مردم ایران باقی خواهد ماند.
آیتالله جنتی در اitics ایشان برخورداری از سلیقهی خاص و صفا و صمیمیت در میان همکاران، توجه به عزت مردم و اهمیت دادن به جوانان و همچنین برخورد شفاف و صادقانه با دشمنان بود. این ویژگیها شاخصهایی ارزشمند برای تمامی مسئولان و برنامهریزان کشور محسوب میشوند.
آیتالله جنتی در ختمنامه، از خداوند برای روح بلند این شهدای عزیز درجهی بالاتر را درخواست کرد و امیدوار است که تمام مسئولان مانند این شهدای خدمتگزار، در راه خدمت صادقانه و پی jint به ملت شریف ایران گام بردارند و با لحاظ قراردادن به تلاش و رفیقت آن عزیزان، برای تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی و شکوه کشور عزیزمان ایران تلاش کنند.
در قسمت دیگری از م olmuş الجهاز، آیتالله جنتی به یاد از فتوای آیتالله میرزاحسن شیرازی در لغو امتیاز تنباکو اشاره کرد و اعلام کرد: این رویداد در تاریخ سیاسی ایران، گشایشی مهم، تأثیرگذار و درسآموز است. وی افزود: حرکت مردمی که در آن دوره به وجود آمد، بر اساس انگیزههای اسلامی و تحت رهبری روحانیت فرزکار و متعهد بود و پایهگذار حرکتهای ضداستعماری در ایران شد. وی همچنین تاکید کرد که دستاوردهای این حرکت تاریخساز که در جهت حفظ کرامت ملی صورت گرفت و با ناکام گذاشتن توطئههای خارجی، عامل حفظ منافع ملی شد، باید در مجامع علمی بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد تا نتایج آن در کتابها و مقالات علمی به اندیشمندان ارائه شود.