آفتاب‌نیوز – حجت‌الاسلام ومسلمین محسنی اژه‌ای در جلسه شورای اداری استان مازندران تاکید کرد: “همه کارگزاران و مسئولین باید به رفع مشکلات مردم توجه کنند. مسئولان استان مازندران باید هم‌فکر و هم‌دل باشند و با اولویت‌بندی در حل مسائل، راه‌حل‌های مشترک را پیش‌بینی کنند. در صورت نیاز به اختیارات، این راهکارها به مرکز ارسال شوند. به احتمال زیاد، مقامات مرکزی با دید یکپارچه استانی‌ها، اختیارات لازم را تفویض خواهند کرد.”

رئیس قوه قضاییه افزود: “در برخی مواقع، وقتی برای رفع یک چالش فوریت‌دار در استان، مسئولان به اجماع برسند، مرکز معمولاً موافقت کرده و اختیارات لازم را برای رفع آن چالش تفویض می‌کند.”

وی اعلام کرد: “من این اختیاراتی که قابل تفویض هستند را به رئیس کل دادگستری این استان تفویض کرده‌ام تا سریع‌تر به رفع مشکلات قضایی و حقوقی مبادره کند. همچنین به رئیس‌جمهور پیشنهاد کرده‌ام تا اختیارات خود را به استانداران برای رفع مشکلات ارائه کند.”

آیت‌الله محمدی لائینی نیز تأکید کرد: “استان مازندران بیش از ظرفیت خود مسافران را می‌پذیرد. بنابراین، ضرورت دارد که امکانات بیشتری به این استان داده شود.”

همچنین، مدیرکل جهاد کشاورزی استان مازندران بیان کرد: “این استان در تامین 12 محصول راهبردی غذایی نقش اساسی دارد. تولیدات سالانه استان در بخش‌های برنج، مرکبات و طیور گوشتی حدود 200 هزار میلیارد تومان است.”

مدیرکل میراث فرهنگی استان نیز گفت: “امنیت روانی سرمایه‌گذاران گردشگری از اهمیت بالایی برخوردار است و مسئولان باید در این زمینه توجه ویژه‌ای داشته باشند.”

توسط jahankhabari.ir