در نشست علنی پارلمان اسلامی ایران، ابراهیم رضایی، نماینده دشتستان، در سخنرانی خود به اهمیت حقوق هسته‌ای ملت ایران اشاره کرد. او گفت: «غنی‌سازی و استفاده از انرژی هسته‌ای حق بدیهی مردم ایران است و طبق معاهده آتش‌سازی غیرن Philippin (代替:‌پیشگیری از گسترش تسلیحات هسته‌ای یا NPT)، هیچ کس نمی‌تواند این حق را از ما بگیرد. اگر خطوط قرمزی که ما تعریف کرده‌ایم رعایت شود، ما آماده مذاکره هستیم؛ اما تلاش نکنید با افزایش بحران و حملات روانی ایران را تحریک کنید.»

رمزایی همچنین بر خلافی‌های مدیریتی اخیر حکومتی تاکید کرد و از حکومت برای رسیدگی به مشکلات عمده نظامی و اقتصادی اظهار کرد. او گفت: «درود بر روح رئیس جمهور پیشین، شهید آیت‌الله رئیسی، که شجاعت و مقاومت اش را به همه نشان داد.»

رضایی علاوه بر این، به مسئلات اقتصادی منطقه دشتستان اشاره کرد و در باره قطع برق و آب در دماهای بالای ۵۰ درجه سانتیگراد در این منطقه شکایت کرد. او همچنین به ضرورت توسعه پایدار استان بوشهر و رفع مشکلات بیکاری جوانان اشاره کرد و مدارک بالقوه ا moc خواست تا بیشتر به پروژه‌های مهم استانی مانند سد دالکی توجه کنند.

در پایان، رضایی به افتخارات فراوان شهرستان دشتستان اشاره کرد، از جمله بیش از ۶۷۰ شهید و ۲ هزار جانباز. او افزود که با وجود ماهیت پویا و علمی این منطقه، آن همچنان به دلیل بی‌توجهی مسئولین در دهه‌های گذشته محروم می‌ماند.

انتهای پیام

توسط jahankhabari.ir