آیت الله جوادی آملی در دیداری با مسئولین و خادمان آستان مقدس امام الحسین (علیه السلام) در کربلا، م桁:
کارکنان محترمی که مسئولیت خدمت در اعتاب مقدس اهلبیت (علیهمالسلام) را به عهده دارند، بدین معنی هستند که باید در زمینه دانش و آموزش، به جهان دست بیاندازند. آیت الله جوادی آملی در مراسمی در تاریخ 25 اردیبهشت 1404 در کربلا، این نکته را برجسته کرد که از این فضای مقدس، دانش حقیقی و سالم منتقل شود.
در ادامه، آیت الله جوادی آملی بر خصوصیات الهی تأکید کرد و گفت: خداوند نابع از بیشروع و بینهایت است و قرآن کریم مبسوط از همان وجود سرمدی خداست. اهلبیت (علیهمالسلام) نیز مظاهر قرآن ناطق هستند و بر تمام پیامبران و کتابهای هدایت حاکمیت دارند. از این رو، انتظار میرود که خادمان عتاق مقدس اهلبیت (علیهمالسلام) مشهور به دانش و راهنما بوده و این دانش را به سراسر جهان منتقل کنند.
او همچنین به مقام جهانی حضرت عباس بن علی (علیهالسلام) اشاره کرد و گفت: “نیاز به ردیف دست و چشم در راه بردن زندگی ماست. قرآن کریم شخصیتهایی مانند حضرت ابراهیم (علیهالسلام) را که بر قدرت و اراده بRa دارند، ستایش کرده است. حضرت عباس بن علی (علیهالسلام) نیز بر اساس این باور، کسی است که یاد از برادرزاده خود دلتنگ شده و در آب خونش را برید.”
آیت الله جوادی آملی همچنین اضافه کرد: “ما در برابر این شخصیتها که قرآن=”#” آنها را دستدار و چشمدار حقیقی معرفی کرده، سرشستهایم. این عشقموندی و ایمان ما به اهلبیت (علیهمالسلام) است. حضرت عباس (علیهالسلام) در لحظهای که آب را به دست گرفت، به تشنگی حسین (علیهالسلام) فکر کرد و آب را بر آب ریخت تا به پایگاه شجاعت برسد. این مثال سطح بالای تجمّع و انضباط را نشان میدهد که فراتر از محدوده انسانی است.”
در نهایت، آیت الله جوادی آملی در این جمع معنوی، برای دریافت پذیرش خداوند از کارهای خیر و خدمتهای انجام شده توسط خادمان آستان عباسی، برای افتخار اسلام و منکوب کردن استکبار و سرعت در ظهور امام زمان (عج) دعا کرد.