سخنگوی هیئت رئیسه مجلس به موضوع مجدداً بررسی مصوبه تعطیلی پنجشنبهها اشاره کرد. عباس گودرزی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، از رفع ایرادی که توسط هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام از مصوبه اصلاح ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری اعلام کرده بود، خبر داد.
به گفته گودرزی، این ایراد از سوی هیئت رئیسه مجلس به کمیسیون اجتماعی ارجاع و در جلسهای با حضور یکی از حقوقدانان شورای نگهبان، مصوبه مجدداً بررسی شد. در نتیجه تغییر واژه “مکلف است” به “مجاز است” ایراد رفع شد.
گودرزی تأکید کرد که بعد از تصویب نهایی این مصوبه در جلسه عمومی مجلس و تأیید شورای نگهبان، که بر پذیرش هیئت عالی نظارت مجمع بستگی دارد، این مصوبه به دولت برای اجرا ابلاغ خواهد شد.
بر اساس این مصوبه، دولت امکان خواهد داشت تا در صورت صلاحیت تشخیصی، روزهای کاری را از شش روز به پنج روز (از شنبه تا چهارشنبه) و با کاهش ساعت کاری هفتهای به ۴۲ و نیم ساعت تغییر دهد.