جوان آنلاین: مسعود پزشکیان، ظهر امروز پنجشنبه در ادامه معاونت‌های سفری دولت وفاق ملی به کرمانشاه، در ضیافت ناهار با جمعی از ا薷ما و بزرگان مذاهب اسلامی، شامل علمای شیعه و اهل سنت، ائمه جمعه و جماعت، اساتید و فضلای حوزه‌های علمیه، و نمایندگان جامعه اهل حق کرمانشاه، حضور یافت و در حرفهایی به مبانی قرآنی و سیره‌نبوی اشاره کرد و از اهمیت تحقق همگرایی ملی و انسجام امت اسلامی یاد کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، رئیس جمهور با تأکید بر باور قلبی خود نسبت به مفهوم وفاق، اظهار داشت: آنچه درباره وفاق ملی بیان می‌کنم، نه صرفاً شعاری سیاسی است؛ بلکه این یک اعتقاد راسخ و برخاسته از باورهای دینی و عقلی است. این مفهوم، مستند به آموخته‌های قرآن است؛ زیرا هنگامی که قبله، کتاب و پیامبر ما واحد است، اقتضای آن ایجاد امتی واحد است و از تفرقه می‌ماند.

پزشکیان در ادامه به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه اشاره کرد: اگر کشورهای اسلامی با هم همگان می‌شدند، رژیم صهیونیستی شاید فرصتی برای این سطح از خشونت و نسل‌کشی نمی‌یافت و وضعیت اقتصادی و معیشتی ملت‌های مسلمان هم آسیب‌پذیر نبود.

رئیس جمهور با تأکید بر ظرفیت‌های انرژی ابراز شده در جهان اسلام، بیان کرد: بخش بزرگی از منابع انرژی جهان در منطقه ما متمرکز است؛ ولی بدخواهان جهان اسلام با استفاده از اختلافات قومی و مذهبی، تلاش می‌کنند تا شکاف و دشمنی بین این کشورها ایجاد کنند تا بتوانند سرزمین‌های آن‌ها را غارت کنند.

پزشکیان با تأکید بر راهبرد دولت در حوزه سیاست داخلی و خارجی بر پایه وفاق ملی و تقویت همبستگی اسلامی، اضافه کرد: وحدت، همدلی و انسجام، اصول راهنمای دولت در تعامل با مردم و جهان اسلام است و این جهت‌گیری، نه‌تنها در گفتار، بلکه در برنامه‌ریزی و اجرایی خواهد بود.

رئیس جمهور در ادامه، توصیه نبی‌الایسلام (ص) بر همبستگی میان مسلمانان را یکی از آموزه‌های بنیادی شریعت معرفی کرد و بیان کرد: اگر مسلمانان به این وصیت اصولی توجه کنند، در برابر جبهه کفر و ظلم، یک یدی واحده خواهند بود.

پزشکیان نقش برجسته علما و ائمه جمعه و جماعت در تقویت وحدت اجتماعی و دینی را تأکید کرد: وظیفه مهم این بزرگان، پیوند قلوب و تقویت روحیه اخوت در جامعه اسلامی است؛ علاوه بر آن، با نشر فرهنگ مصرف صحیح و دعوت مردم به صرفه‌جویی، می‌توانند به مدیریت بهتر منابع انرژی کشور کمک کنند.

رئیس جمهور نقش اجتماعی مسجد و نماز جمعه را مطرح کرد: نهاد دین، به‌خصوص مساجد و نمازهای جمعه، علاوه بر نقش معنوی، در بهبود وضعیت اقتصادی مردم و فقرزدایی از جامعه نقش مهمی دارد. هم‌افزایی ظرفیت‌های شهروندی در این نهادها با سازمان‌های امدادی و حمایتی گام مؤثری در تقویت همبستگی اجتماعی و رسیدن به اهداف عدالت‌محور دولت خواهد بود.

در این ملاقات، علما، ائمه جمعه و فضلای حوزه‌های علمیه کرمانشاه با خوشحالی از رویکردهای وحدت‌گرایانه رئیس جمهور یاد کردند و برای توجه او به استفاده از مفاهیم بلندآفرین قرآن و نهج‌البلاغه، تلاش‌هایش برای بهبود وضعیت استان‌های مرزی و استفاده از نخبگان اهل سنت در ساختار اجرایی کشور، به او تقدیر کردند.

همچنین، امیدآفرینی دولت در میان جوانان و اقشار مختلف جامعه، تجلیل حاضران را جلب کرد.

توسط jahankhabari.ir