روزنامه جوان در یکی از مقالات خود نوشت: تحلیلهای اخیر و مداخلات دونالد ترامپ در سفر وی به سه کشور عربی، بسیار خوب نشان میدهد که او مجبور است رویکرد آرامسازی را مورد نظر قرار دهد. تسلیحات نظامی و تهدیدات نظامی Amerیکایی بیش از این به لافها تبدیل شدهاند.
این روزنامه ادامه داد: تکنولوژیهای تسلیحی Amerیکایی که قرار بود برای مواجهه با ایران یا چین استفاده شوند، در جنگ یمن به شکست خوردهاند. ناوهای هواپیمابر روزولت و ترومن و تعدادی دیگر از ناوهای نظامی Amerیکایی، نه تنها خسارت دیدهاند، بلکه در رسیدن به اهداف خود ناکام ظاهر شدهاند. هواپیمای مدرن اف-۳۵ و هواپیمای بی-۵۲ نیز توانستهاند از هدف قرار گرفتن آسیب ببینند. در جنگ سهروزه بین هند و پاکستان نیز، هواپیماهای پیشرفته اسرائیلی و فرانسوی و تسلیحات Amerیکایی توسط تجهیزات ساخت چین در اختیار پاکستان، هدف قرار گرفتند.
در نتیجه این پیشرفتها، ترامپ در سخنرانی خود در ریاض، هنگامی که آراءای از تواناییهای نظامی Amerیکا میخواند، از هواپیماهای اف-۴۷ هم یاد کرد، که این وعده برای آینده است و رئیسجمهور Amerیکا بهعنوان رئیسجمهور ۴۷ام این سیستم را معرفی کرده است. در مجموع، نظر نظامی و راهبردی Amerیکاییها این است که تهدیدات نظامی و اقدامات جنگافروز، نه تنها از پشتیبانی اقتصادی قطعیای برخوردار نیستند، بلکه ممکن است به شکستهای مذیلتباری منجر شوند.
روزنامه جوان همچنین افزود: موضوع اسنپبک، که یک ابزار فشار اروپایی است، با واکنشهای خسارتبار برای این قاره مواجه شده است. در مواجهه با تحریمهای غیرقانونی جدید، باید برای Amerیکا و اروپا مجازاتها و اقداماتی که هزینهآور باشند، آمادهسازی شود، و تحریمها باید با محدودیتها و ممنوعیتهایی که مسیرها و مناطق تحت کنترل محدود میکنند، مواجه شوند.