سپاه: اگر اسرائیل حماقت کند، پاسخی ویرانگر دریافت می‌کند/ امکان براندازی جمهوری اسلامی نیست

دیدارنیوز: سخنگوی سپاه پاسداران اعلام کرد که اگر رژیم صهیونیستی رفتار حماقت‌آمیزی داشته و دست به تحریک زده باشد، پاسخی خردآمیز و قطعی دریافت می‌کند.

سردار علی‌محمد نائینی در همایشی در قزوین با تأکید بر آمادگی سپاه در برابر تهدیدات اسرائیل گفت: ما از جنگ مartner و نیروهای ما که با پشتیبانی مردمی و نظامی کامل هستند، نمی‌ترسیم. این ادعاها ناشی از ناتوانی دشمن در درک قدرت جمهوری اسلامی است.

وی ادامه داد: رژیم اسرائیل در برآورد خود از پایداری جمهوری اسلامی در مواجهه با تهدیدات غافل است. اگر جنگ رخ دهد، قدرت مردمی و شجاعت نظامی ما خواهد آتش کشید.

سردار نائینی افزود: اگر رژیم صهیونیستی به وجود خود حماقت‌آمیزی کند و بر ضد ما حمله کند، در فضای کوچک و حساس خود پاسخی قاطع و ویران‌ساز دریافت می‌کند. تاریخ کشور ما در ۴۶ سال گذشته نشان می‌دهد که امکان سقوط جمهوری اسلامی وجود ندارد.

سخنگوی سپاه پاسداران همچنین اشاره کرد که قدرت نظامی و جامع جمهوری اسلامی از سال‌های گذشته افزایش یافته و در حال پیشرفت است. او گفت: وجود رژیم صهیونیستی امروز باید در برابر توانایی‌های نظامی و پایداری مردمی جمهوری اسلامی مورد بررسی قرار گیرد. پشتیبانان اسرائیل، آمریکا و کشورهای غربی که کضعیف شده‌اند، نمی‌توانند حمایت کافی را فراهم کنند و تا اینکه اسرائیل از بین برود، ثبات ملی و منطقه‌ای به وجود نخواهد آمد.

توسط jahankhabari.ir