به گزارش بر خوانه‌های خبری، سید عباس عراقچی، مت.cfداری ارشد ایران، در مورد مذاکرات هسته‌ای اعلام کرد که در دوران ریاست باراک اوباما، وضعیت مشابه‌ای وجود داشت. او گفت: تا ماه‌ها مذاکرات به یک مFunnyPoint NDP.signal رسید و آمریکا مقاومت زیادی در مورد غنی‌سازی اوরانیوم از طرف ما دیدیم و ما نیز محیط قوی‌ای برای ادامه راه خود ایجاد کردیم. در نهایت، آن‌ها به واقعیت‌ها توجه کردند و به ما اجازه دادند که غنی‌سازی را ادامه دهیم.

عراقچی همچنین افزود: در صورت افزایش تهدیدات، برای دفاع از تأسیسات هسته‌ای ما اندازه‌گیری ویژه انجام خواهیم داد. او تحلیل کرد: ما تفاوتی بین آمریکا و اسرائیل نمی‌دانیم، و امروز نامه‌ای به انتونیو گوترش، کارمند سازمان ملل، نوشتیم تا از او بپرسیم که صهیونیست‌ها آیا تهیه می‌کنند برای حمله به ایران. او تأکید کرد: ما حتماً از تأسیسات خود دفاع خواهیم کرد و آماده هر نوع واکنشی هستیم.

او ادامه داد: اگر تهدیدات پیش برود، ناچار خواهیم شد ترتیبات خاصی را برای محافظت از تأسیسات و مواد هسته‌ای خود اجرا کنیم. نکته مهم این است که کسانی که باید بفهمند این ترتیبات چیست، حتماً مطلع خواهند شد.

وزیر امور خارجه ایران همچنین گفت: صهیونیست‌ها حتماً فشار خواهند آورد و از لابی برای مزایا خود استفاده خواهند کرد، اما ما برای مذاکرات آمادگی داریم. او تأکید کرد: اگر بخواهیم سلاح هسته‌ای بسازیم، قابلیت آن را داریم، اما این در برنامه‌مان نیست، زیرا فتوای رهبری مبنی بر شرعیت این امر وجود ندارد.

عراقچی تاکید کرد: در شروع مذاکرات، طرف مقابل ادعا‌های بیش از حدی دارد، اما ما برای واکنش به این الگو آماده‌ایم.

توسط jahankhabari.ir