خانه خلاق و نوآوری سبک زندگی اسلامی میزبان نشستی به نام “کافه محفل” بود که با هدف بررسی کسب‌وکارهای نوپا با رویکرد اسلامی برگزار شد. این رویداد با همکاری مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی وابسته به جهاد دانشگاهی در ۳۱ اردیبهشت ماه برگزار شد.

نفیسه شاهی‌نوری، مدیر خانه خلاق ایلسا، در ابتدای نشست به عمیق‌سنجی روندهای سبک زندگی و مشارکت‌های متنوع خانه خلاق ایلسا در کسب‌وکارها اشاره کرد. او به ادای خدمات از حمایت از ایده‌ها تا پروژه‌ها و اصلاح محصولات موجود پرداخت. همچنین، موفقیت‌های گذشته خانه خلاق ایلسا، از جمله شناخته شدن به عنوان یکی از بهترین خانه‌های خلاق در سطح کشور را نیز اشاره کرد.

زهرا کامیاب، رئیس مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی، مجوز برگزاری این نشست را گرفت و به امید ادامه این گردهمایی‌ها در سایر خانه‌های خلاق شد. او بر اهمیت ایجاد فضا برای شبکه‌سازی و هم‌افزایی بین فعالان حوزه کسب‌وکارهای اسلامی تاکید کرد. فاطمه صادقی، مدیرعامل آکادمی همراهان فردای خانواده، نیز معتقد است که رشد بانوان تأثیر آموخته روی رشد خانواده و جامعه است. او معرفی کرد که آکادمی به آموزش مهارت‌های مورد نیاز بانوان، به‌ویژه مهارت‌های نرم، می‌پردازد.

مهدی کمالی، مسئول گروه فناور مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی، به نیاز به کاربردی‌سازی مفاهیم قرآنی در کسب‌وکار تاکید کرد و بازتاب مفهوم برکت در ارزش‌آفرینی و تصمیم‌گیری اشاره کرد. علی پژمان، بنیان‌گذار استارتاپ چیکادی، بر تفاوت‌های اساسی در بازاریابی صنایع خلاق نسبت به محصولات سنتی تاکید کرد و به بازاریابی کاراکترمحور و تأثیرگذاری روی کل خانواده اشاره کرد.

علی‌اکبر آسا، مدیرعامل مؤسسه بین‌المللی دیده‌بان عدالت، به تجربه‌های طرح “مدرسه ما” در مناطق محروم استان کرمان اشاره کرد. او با تأکید بر آموزش مهارت‌های مختلف به کودکان و تقویت حس ارزشمندی و خودباوری در آن‌ها، به هدف ایجاد یک الگوی پایدار آموزشی اشاره کرد.

ترکی، مشاور و کارآفرین در حوزه قرآنی، به اهمیت هماهنگی با نیازهای بازار و بهینه‌سازی محتوا برای جذب مخاطب تاکید کرد. او برای موفقیت در این حوزه به اهمیت استفاده از بهینه‌سازی موتور جست‌وجو (سئو) و طراحی محتوایی که با ذهن و نیاز مخاطب سازگار باشد، اشاره کرد.

در پایان، فاطمه صادقی با تأکید بر اهمیت حرفه‌ای‌شدن و بهره‌برداری از دانش کسب‌وکار در فعالیت‌های فرهنگی و قرآنی، به نیاز به توسعه فردی و ارتباطات خوب اشاره کرد. او بر اهمیت بودن بیشتر از گفتن و بر اهمیت مثالی خوب برای فرزندان تاکید کرد.

توسط jahankhabari.ir