محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، در مراسم یادبود سالروز شهادت حسین امیرعبداللهیان، که با حضور برخی مقامات برگزار شد، اهمیت ترکیب دیپلماسی و موقعیت میدان را تاکید کرد. او همچنین از تحمل و صبر شهید امیرعبداللهیان نام برد و گفت: “در دوره‌ای که ما با تهاجم برای منطقه مواجه بودیم، او با این عملکرد زبان‌زد به ما کمک کرد.”

ایسلامی در این مراسم ادامه داد: “اصل مسیر انتخابی ما توسط هویت و ارزش‌هایمان تعیین می‌شود و ما برای ایجاد یکپارچگی در منافع ملی تلاش می‌کنیم. هدف ایران این است که جایگاه مناسبی در تراز جهانی در اختیار داشته باشد و بر اساس اهداف خود حرکت کند.”

او بگویید: “دیگران نمی‌توانند برای ما تعیین تکلیف کنند، ما نیز بر اساس منافع ملی تصمیم‌گیری می‌کنیم و حرکت می‌کنیم.” اسلامی علاوه بر این، به دست‌آوردهای صنعت هسته‌ای ایران اشاره کرد: “با وجود همه تحریم‌ها، ایران توانسته روند رشد و تعالی خود را ادامه دهد و هم‌تراز کشورهای پیشرفته قرار گرفته است؛ حتی برای آنها این توانایی ایران باورکردنی نیست.”

توسط jahankhabari.ir