جوان آنلاین: اسکندر مومنی در اولین اAdvertising ورود به استان کرمان، در گفت‌وگو با معاونان خبری، به اهداف مسافرت خود اشاره کرد و گفت: در این سفر، برنامه مذاکره با چندین پروژه تأسیسی و تکمیلی وجود دارد و همچنین وضعیت کلی استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بر اساس گزارشILLA فارس، در پاسخ به سؤالی در مورد بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورهای خود، مومنی گفت: حدود 2 میلیون اتباع غیرمجاز در ایران وجود دارند و اعلامیه‌های متعددی در مورد مناسبات مشترک تاریخی، فرهنگی و دینی با کشورهای همسایه اعلام شده است؛ اما پذیرش این تعداد از اتباع غیرمجاز برای ایران، ممکن نیست.

وزیر کشور تأکید کرد: اتباع غیرمجاز تعداد زیادی از فرصت‌های شغلی را اشغال کرده‌اند و هزینه‌های بسیاری برای حمایت از آنها در شرایط فعلی می‌شارید؛ ما امیدواریم با بازگشت به کشورهای خود، بتوانند سرزمین‌های خود را با تلاش‌های فردی آباد کنند.

در خاتمه سخنرانی، مومنی افزود: متأسفانه در استان کرمان، تعداد اتباع غیرمجاز حتی بیشتر از میانگین کشوری است و این مسئله به توجه خاص نیازمند است.

توسط jahankhabari.ir