کانال نواندیش امروز، در تحلیل کلیپ اخیر حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان، مشاور سابق شهردار تهران و حامی محسن جلیلی در انتخابات ریاست‌جمهوری 1404، براساس مقررات کشور عربستان سعودی و تجارب گذشته، پیش‌بینی برخورد با او را با اهداف ایجاد تنش‌ها در روابط در حال بهبود بین ایران و عربستان تحلیل کرده است.

به نقل از اخبار، حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان، یکی از داوران برنامه محفل در کشور عربستان، در حین انجام ریتول حج تمتع به دست نیروهای امنیتی عربستان دستگیر شده است. این دستگیری مقرون به انتشار کلیپی از او بود که حاوی انتقاداتی علیه وضعیت کشور عربستان بوده است.

تاکنون، هیچ اطلاعاتی در مورد وضعیت فعلی حجت‌الاسلام قاسمیان پس از دستگیری در دسترس قرار نگرفته است. این موضوع به وجود یک سیاست برای ارزیابی عملکرد شخصیت‌های عامه‌پسند در مناطق حساس می‌اندازد. پیش از این، پیش‌زمینه‌های تنش‌برانگیز بین قاسمیان و مسئولین عربستان، به ویژه در زمینه ماجرای قطع روابط دیپلماتیک در سال 1394، نیز موضوع توجه رسانه‌های مختلف بوده است.

توسط jahankhabari.ir