بر اساس گزارش اخبار شهرآرا، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی، در اشاره به موقعیت گردشگری استان، اعلام کرد: خراسان رضوی بزرگ‌ترین سهم را در گردشگری کشور به خود اختصاص داده است. او ادامه داد که حدود ۶۳ درصد اقتصاد استان به بخش خدمات و به ویژه زیارت و گردشگری مربوط می‌شود. ه Partitiongame با اینکه شرایط نسبتاً مطلوبی در این حوزه وجود دارد و ستارگان ۵ ستاره کشور اکثراً در این استان تمرکز دارند، اما هنوز مسافتی تا رسیدن به اهداف برنامه هفتم توسعه باقی مانده است.

وی با استناد به آمار رسمی گردشگران داخلی و خارجی، افزود که خراسان رضوی هر سال حدود ۳۰ میلیون گردشگر داخلی و حدود ۳ میلیون گردشگر خارجی جذب می‌کند. او تاکید کرد که اگرچه توان تأمین مراحت به این گردشگران وجود دارد، اما نیاز به بهبود و ارتقای کیفیت خدمات وجود دارد.

مظفری بر توسعه زیرساخت‌ها و آموزش میزبانی تأکید کرد. او خواستار ارتقای امکانات مالی و رفع موانع اداری برای سرمایه‌گذاری‌ها و ایجاد زیرساخت‌های جدید شد. او ادعا کرد که رویکرد ما نباید فقط به منافع حضور گردشگران در حرم محدود شود، بلکه کل استان باید از این فرصت‌ها بهره‌مند شود.

وی همچنین بر ضرورت تنوع بخشیدن به برنامه‌های گردشگری و برقراری تورهای یک‌روزه و چند ساعته برای آشنا کردن گردشگران با دیگر شهرهای استان با جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و فرهنگی تأکید کرد.

استاندار خراسان رضوی، در مورد توسعه فرودگاه مشهد، گفت: فرودگاه مشهد هر روز ۲۰ تا ۳۰ پرواز خارجی و ۲۰۰ پرواز داخلی دارد، اما برنامه‌های بلندمدتی مانند توسعه فرودگاه و ایجاد «شهر فرودگاهی مشهد» در صدر اولویت‌ها قرار دارد. برنامه‌های توسعه قطارهای سریع‌السیر و برقی مشهد-تهران نیز در برنامه‌ها وجود دارند و برخی از مرحله‌های اولیه برای مطالعات و تأمین مالی آغاز شده است.

در نتیجه، مظفری تاکید کرد که در حوزه گردشگری، توسعه زیرساخت‌ها، ایجاد فرهنگ میزبانی مناسب و گسترش مکان‌های گردشگری باید در اولویت قرار گیرد. او خواستار یک رویکرد مультی ملی و جامع برای بهره‌وری از ظرفیت‌های استان در این بخش بود.

توسط jahankhabari.ir