بر اساس حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام ایزدپناه به عنوان نماینده ولی فقیه و مدیر مسئول روزنامه اطلاعات منصوب شد. این رویداد با حکم آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب، به این نتیجه رسید که حجت‌الاسلام ایزدپناه در این مقام مهم قرار گرفت.

آیت‌الله خامنه‌ای در حکم خود مとはいえ روزنامه اطلاعات نماینده‌ای از معرفت و رفتار انقلاب و نظام اسلامی است و باید بتواند سلائق اصحاب صادقانه انقلاب را به خوبی منعکس کند. ایزدپناه که به دلیل خصوصیات خود از جمله کارآمدی، حرفه‌ای بودن، داشتن دیدگاه جامع و آشنا بودن با ویژگی‌های روزنامه اطلاعات، برای این سمت انتخاب شد.

در این حکم، رهبر انقلاب اسلامی تضمین کرده است که روزنامه اطلاعات باید به عنوان نمادی از جامعیت نظام اسلامی و انقلاب، ادوار مختلفی از این پرده را به خوبی نمایاند. coupe

پنجم خرداد 1404

توسط jahankhabari.ir