بر اساس اخبار دریافتی، سید عبدالله رضوی در کمتر از شش سال و بدون رعایت مراحل قانونی و اداری معمول، توانست به هیئت علمی دانشگاه صنعت نفت عضویت یابد و به درجه دانشیار برسد. این پیشرفت سریع و غیرمعمول موجب نگرانی و اعتراض بسیاری از اساتید دانشگاه شده است.

به گزارش بولتن نیوز، پیوستن بی‌ضابطه و سریع رضوی به هیئت علمی دانشگاه صنعت نفت از جمله موارد ناهماهنگ و خارج از مرسوم در این دانشگاه است که موجی از دلسردی و ناامیدی در میان اساتید برانگیخته است. به‌ویژه، تصدی همزمان چندین مسئولیت کلیدی توسط او به نظر می‌رسد که با قوانین و آیین‌نامه‌های دانشگاه تناقض دارد.

در سال ۱۴۰۱، با نزدیک شدن به جلیل سالاری، رضوی بر عهده‌داری همزمان دو مسئولیت کلیدی بود: عضویت در هیئت مدیره شرکت نفت سپاهان و مدیریت سرمایه‌گذاری در شرکت پالایش و پخش. علاوه بر این، او بیش از ۹ مسئولیت سازمانی متفاوت در دانشگاه صنعت نفت دارد، از جمله:

عضویت در کارگروه صلاحیت‌های عمومی دانشگاه

نمایندگی وزیر علوم در کارگروه‌های دولتی تحت مدیریت دولت رئیسی

عضویت در هیئت اجرایی جذب دانشگاه

عضویت در هیئت نظارت بر تشکل‌های اسلامی دانشگاه

عضویت در شورای دانشگاه

خشوه تحقیقات محلی دانشگاه و مؤسسه مطالعات انرژی و پژوهشگاه وزارت علوم (که هنوز به طور کامل اجرایی نشده است)

سردبیری ژورنال دانشکده نفت تهران

velit密切关注=floatpiesantا مسئول بسیج دانشکده نفت تهران است، در حالی که حکم این سمت به صورت غیررسمی و بدون طی روال‌های معمول از آقای زارعی گرفته شده است.

عضویت در هیئت علمی دانشکده نفت تهران، در حالی که او چند سالی است به صورت مامور در شرکت پالایش و پخش فعالیت داشته و به همین ترتیب مدیر سرمایه‌گذاری بانک ملی است.

این حجم وسیع از مسئولیت‌ها و سمت‌ها، سؤالاتی جدی در مورد میزان تمرکز و اختصاص وقت او به فعالیت‌های دانشگاهی و تحقیقاتی ایجاد کرده است. علاوه بر این، به سرعت ارتقای او به درجه دانشیار بدون طی مراحل اداری و تخصصی، نگرانی‌هایی در مورد شفافیت و عدالت در فرآیند جذب و ارتقای اعضای هیئت علمی را برانگیخته است.

شایان ذکر است که این شرایط موجب شده است تا برخی از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعت نفت نسبت به آینده علمی و مدیریتی دانشگاه ابراز نگرانی کنند و خواهان رسیدگی فوری به این موضوع و بررسی برنامه‌های جذب و ارتقای اعضای هیئت علمی شوند.

منبع

توسط jahankhabari.ir