با گزارش از وب‌سایت فدراسیون فوتبال، بازیکنان تیم ملی ایران از امروز اردوی آماده‌سازی خود را آغاز کرده‌اند. ملی‌پوشان، پس از مراحل مقدماتی و اعلام لیست نهایی توسط کادر فنی، اردوی شبانه‌روزی خود را شروع کردند.

بازیکنان از ساعت ۱۱ در مجموعه تمرینی پک شرکت کردند و پس از صحبت‌های ابتدایی امیر قلعه‌نویی، سرمربی تیم، تمرین صبحگاهی خود را انجام دادند. این تمرین شامل حرکات کششی، نرم‌دوی و تمرینات قدرتی بود و حدود ۵۰ دقیقه به طول انجامید.

در طول این تمرین، بازیکنان ابتدا در گروه‌هایی حرکات کششی و نرم‌دوی انجام دادند و پس از گرم کردن بدن، به تمرین با وزنه پرداختند. سپس در دو گروه تمرینات سرعتی و کششی را ادامه دادند.

قبل از آغاز تمرین، امیر قلعه‌نویی با خوش‌آمدگویی به بازیکنان، صحبت‌های انگیزشی و فنی ارائه کرد. او تأکید کرد: “آینده از آنِ جوانان است؛ می‌بایست از این فرصت‌ها به سود خود بهره‌برداری کنید.”

سرمربی تیم ملی در اشاره به بازی مقابل ژاپن در جام ملت‌های آسیا، گفت: “برخی معتقدند آن بازی بهترین نمایش تیم در سال‌های اخیر بود، اما من این نظر را ندارم. مطمئن هستم که در جام جهانی عملکرد بهتری خواهیم داشت چون این توانایی را در شما می‌بینم.”

قلعه‌نویی همچنین در مورد سال منتهی به جام جهانی گفت: “باید در این سال بهترین نسخه از خودتان باشید. هم از نظر فنی و هم اخلاقی، رفتار و عملکردتان را مراقب باشید.”

در پایان، سرмربی تیم ملی با اشاره به دیدار مقابل قطر گفت: “این مسابقه بسیار مهم است. انتظار دارم که بازیکنان با بالاترین سطح انگیزه و تمرکز در اردو حاضر باشند.”

تمرین نوبت عصر تیم ملی امروز بر روی زمین چمنی و با تمرکز بر کارهای تاکتیکی برگزار خواهد شد.

توسط jahankhabari.ir