رئیس جمهور در یک مکالمه تلفنی با امیر قطر، ضمن ارسال تبریک عید قربان به حکومت و مردم قطر، بر تقویت روابط دوطرفه و همچنین تلاش‌ها برای توقف جنایات علیه مردم غزه تأکید کرد.

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران، در گفت و گوی تلفنی خود با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، در چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴، عید قربان را به دولت و ملت قطر تبریک گفت و برای آن‌ها عزت، سربلندی و خیر و برکت کارآمد دعا کرد.

پزشکیان با توجه به جایگاه مهم این عید به عنوان نماد واحدهای امت اسلامی، امیدوار شد که این فرصت معنوی، گام بردارنده به تقویت روابط برادرانه و همگرایی بین کشورهای مسلمان باشد. وی همچنین بر ضرورت تقویت همکاری‌های سیاسی و دیپلماتیک بین کشورهای اسلامی تأکید کرد و ابراز امید کرد که از طریق همدلی و وحدت بین کشورهای مسلمان، راهکارهای مناسب برای توقف جنایات علیه مردم غزه ایجاد شود.

امیر قطر نیز، در این مکالمه دوستانه، تبریک عید قربان را به دولت و مردم ایران ارائه کرد و برای ملت ایران، سلامتی، سعادت، خیر و برکت دعا کرد. امیر قطر با اشاره به شرایط بسیار سخت مردم غزه، ابراز نگرانی کرد و امیدوار شد که با تلاش‌های وقایع‌ناک و تنگ‌ناک کشورهای اسلامی، ادامه نسل‌کشی علیه مردم غزه معلول گردد.

در ادامه، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی همچنین ابراز امیدواری کرد که استمرار ارتباطات مستقیم بین مقامات دو کشور، به تعمیق روابط دوجانبه و تحقق اهداف مشترک بین ایران و قطر منجر شود.

توسط jahankhabari.ir