### مقاومت فلسطینی علیه نیروهای رژیم صهیونیستی در غزه عملیات‌های نظامی را اعلام کرد

به گزارش ایسنا، گردان‌های القسام، شاخه نظامی حماس، اعلام کردند که بولدوزر نظامی‌ای را در جنوب شهر خان‌یونس با راکت الیاسین ۱۰۵ هدف قرار داده‌اند. همچنین، تجمع نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه قیزان النجار را نیز با خمپاره هدف کردند.

طی گزارش المیادین، گردان‌های شهید Abu Ali Mustafa، شاخه نظامی جبهه مردمی برای آزادی فلسطین، اعلام کردند که کنترل دو پهپاد صهیونیستی در شمال نوار غزه را در دست گرفته‌اند.

این عملیات‌ها به عنوان واکنش به تجاوزات مداوم رژیم صهیونیستی علیه غزه انجام شده‌اند. این تجاوزات در چارچوب یک جنگ نسل‌کشی است که رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، به مدت ۲۰ ماه متوالی، علیه غزه به راه انداخته است.

از تاریخ ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنایت‌های هولناکی علیه مردم غزه ارتکاب یافته‌است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی است. این نسل‌کشی منجر به شهادت و زخمی شدن بیش از ۱۷۹ هزار فلسطینی، به‌ویژه کودکان و زنان، و اخلایج بیش از ۱۱ هزار نفر شده است. همچنین، ویرانی گسترده و آوارگی صدها هزار نفر و مرگ بسیاری از مردم، به‌ویژه کودکان به دلیل گرسنگی، از پیامدهای این مسیر جنایتی است.

**انتهای پیام**

توسط jahankhabari.ir