در جلسه‌ای رسمی، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، اعلام کرد که برنامه‌های اصلاح ساختاری اقتصادی دولت و برنامه‌های رفع ناترازی‌ها در زمینه‌های مالی، اقتصادی، انرژی و سایر حوزه‌ها، در کنار قانون برنامه هفتم پیشرفت، با جدیت دنبال می‌شوند.

سیزدهمین جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت در صبح امروز، با حضور محمدرضا عارف، برگزار شد. در این جلسه، گزارش‌های بسته اجرایی تحول نظام بانکی و رفع ناترازی‌های نظام بانکی و رفع ناترازی بودجه، در چارچوب برنامه هفتم پیشرفت ارائه گردید.

عارف در این جلسه تاکید کرد که برنامه‌های اصلاح ساختاری اقتصادی و رفع ناترازی‌ها در حوزه‌های مختلف در کنار قانون برنامه هفتم پیشرفت با جدیت و مسئولیت پیگیری می‌شوند. همچنین، برنامه عملیاتی پیشنهادی بانک مرکزی در زمینه تنظیم‌گری و نظارت برای تحول نظام بانکی و رفع ناترازی‌های نظام بانکی در سال جاری، مورد بررسی و تصویب قرار گرفت. این برنامه شامل اصلاحات در ساختار مالی موسسات اعتباری، تنظیم دارایی‌های مازاد، نظارت کامل بر موسسات اعتباری و افزایش شفافیت در گزارشگری مالی بانک‌ها می‌باشد.

در ادامه جلسه، سازمان برنامه و بودجه گزارش بسته اجرایی رفع ناترازی بودجه را ارائه کرد که در این خصوص، اعضای شورا در مورد خطوط راهنمای سیاستی برنامه‌های رفع ناترازی بودجه، بحث، تبادل نظر و تصمیم‌گیری کردند. حضور علیا روسای سازمان برنامه و بودجه، بانک مرکزی، وزرای دادگستری، ارتباطات و فناوری اطلاعات، فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیر هیئت دولت، سخنگوی دولت و مسئولان دستگاه‌های مرتبط در این جلسه تأیید شد.

توسط jahankhabari.ir