**تصویر:** شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی

به گزارش ایکنا، متن بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به شرح زیر است:

تصویب راهبردی مجلس شورای اسلامی برای تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نشان‌دهنده‌ی اراده‌ی نمایندگان ملت در تثبیت دستاوردها و پیروزی‌های نیروهای مسلح کشور است و این امر برای آحاد ملت خوشحال‌آور بوده است.

تصویب نهایی مجلس در تاریخ ۴ تیر ۱۴۰۴ بر.Sprintf م럴تین تعلیق همکاری‌های هسته‌ای ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، از مهم‌ترین تصاویب مشوریه تا به حال بوده است. این تصویب با ۹۹.۵ درصد آرا و رأی مطلق نمایندگان به تصویب رسید. با تعلیق این همکاری، هرگونه فعالیت ایران با آژانس معلق شده و هیچ بازرس یا عامل جاسوسی آژانس حق ورود به ایران را ندارند. این تعلیق فقط در صورتی به پایان می‌رسد که شورای امنیت ملی سه شرط زیر را تأیید کند:
1. تأمین امنیت مراکز هسته‌ای و دانشمندان اتمی.
2. اطمینان از رعایت کامل حقوق ایران بر اساس ماده ۴ معاهده ممنوع گسترش سلاح‌های هسته‌ای، به ویژه حق غنی‌سازی اورانیوم در داخل کشور.
3. عدم استفاده غرب از مکانیزم اسنپ‌بک (برگشت به شرایط قبل از صلح).

با این کار، نمایندگان هرچند ایران را عضو معاهده ممنوع گسترش سلاح‌های هسته‌ای (NPT) نگذاشته‌اند، اما بخش قابل توجهی از مزایای خروج از این معاهده را به دست آورده‌اند.

_ALPHA relaxing character says_

این تصویب به نکته مهم دیگری اشاره کرده است؛ نمایندگان از طیف‌های مختلف سیاسی به طرح تعلیق همکاری با آژانس حمایت کاملی داشته‌اند و از ورود مجدد مردم‌های غربی به ایران، به خصوص رئیس آژانس مانند رافایل گرویسی، حساسیت زیادی نشان داده‌اند. این موضوع نشان‌دهنده یک همبستگی اجتماعی گسترده در کشور است که در فضای مجلس نیز حضور دارد.

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تشکر از نمایندگان ملت برای حرکت منسجم خود، از تمام مردم درخواست می‌کند به مناسبت بزرگ روز شنبه برای تشییع باشکوه شهدا حضور داشته باشند.

توسط jahankhabari.ir