مسئولان فوتبال ایران در جلسهای تصمیم گرفتند که مسابقات لیگ برتر فصل 1401-1402 از تاریخ 27 مرداد آغاز شود. این تصمیم پس از مذاکرات میان اعضای فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری ورزشنامه، این مسابقات که قرار بود در تاریخ 14 مرداد شروع شوند، به دلیل شرایط خاص مربوط به کشور، تعویق یافته است. مسئولان در نظر دارند که تیمها حداقل 5 تا 6 هفته برای آمادهسازی پیشفصل داشته باشند.
در جلسهای که امروز برگزار شد و حضوری مقامات فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ، تعیین شد که لیگ برتر با 13 روز تأخیر نسبت به تاریخ اولیه، از 27 مرداد آغاز خواهد شد. حضور تیم ملی ایران در فیفادیهای ماه سپتامبر و آغاز این فیفادیها در تاریخ 10 شهریور، موجب شد که مسئولان تصمیم بگیرند حداقل 3 هفته از بازیهای لیگ برتر قبل از این دوره برگزار شود.
این تصمیمگیری رسمی احتمالاً به زودی توسط سازمان لیگ اعلام خواهد شد تا باشگاهها بتوانند برنامهریزیهای خود را برای اردوهای پیشفصل انجام دهند و بهخوبی برای مسابقات آماده شوند.