به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، واللا نیوز اعلام کرد که ایتسیک کوهن پس از ارتقای درجه‌ی سرلشگری، در مراسم معرفی خود به عنوان فرمانده بخش عملیات ارتش اسرائیل، اعلام کرد که ارتش اسرائیل هنوز به اهداف خود در منطقه‌ی نوار غزه نرسیده است.

شهرام کاتس، وزیر جنگ اسرائیل، در همین مراسم اعلام کرد که طی 20 ماه گذشته، بخش عملیاتی ارتش اسلامی به ثبات خود نشان داده است. او افزود که ایتسیک کوهن، پس از ارتقای درجه‌اش و از پنجشنبه به بعد، مسئولیت‌های سنگینی را بر دوش خواهد گرفت.

ایتسیک کوهن در سخنرانی خود به کشته‌شدن نظامیان اسرائیل در این جنگ اشاره کرد و با احترامآمیزی به این نظامیان، تسلیم کرد که اهداف اسرائیل در نوار غزه هنوز محقق نشده است و باید برای بکردن اسرا و شکست حماس ادامه یافته و تلاش‌ها ادامه یابد.

در همین میان، برخی از خوانندگان این خبر برخوردها و دیدگاه‌های خود را در مورد این شرح احوال بیان کردند. احدها که خود را سرباز صفر معرفی کرد، نوشت که شکستن حماس غیرممکن است و برای شکستن این گروه، تehler و منهدم کردن تونل‌های آن به کارشناسان هسته‌ای نیاز است.

دیگری هم نوشت که برای ژنرال‌هایی که با جنگ اعتیاد پیدا کرده‌اند، جنگ هرگز به پایان نخواهد رسید. یکی دیگر هم اضافه کرد که برای ادامه عملیات، بهتر است فرزندان وزرا، 40 هزار یهودی افراطی، و یائیر را از میامی آورده و این ماموریت را با آن‌ها تکمیل کنند.

یکی از خوانندگان نیز نوشت که ارتش اسرائیل در حال حاضر تفاوتی با ارتش فروپاشیده سوریه ندارد.

توسط jahankhabari.ir