در گزارشی از شهرآرانیوز، پیمان سعادتی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری کیودو نیوز اعلام کرد: “این کار امریکا با قوانین بین‌الملل منافات دارد.”

او با اشاره به توضیحات رئیس‌جمهوری آمریکا، که علیه ایران تجاوز کردن را با بمباران اتمی ژاپن مقایسه کرده‌بود، این کلمات را توهینی بزرگ به ایران و ژاپن توصیف کرد و گفت که حکومت ژاپن باید با صدای بلند این حملات را محکوم کند.

سعادتی سخنان دونالد ترامپ درباره بمباران اتمی شهرهای ژاپن در آخرین روزهای جنگ جهانی دوم را “بی‌анری” و “بی‌PropTypes” توصیف کرد و گفت: “این اظهارات کاملاً نشان‌دهنده‌ی بی‌وقفتی به رنج بشر است.”

سفیر ایران در ژاپن همچنین در پاسخ به تغییرات ترامپ در شبکه اجتماعی “تروث سوشال” که می‌گوید “ایران ممکن است بتواند به صلح و هماهنگی در منطقه برسد” اظهار کرد: “اجبار به صلح، صلح نیست.”

رژیم صهیونیستی در ۲۳ خرداد، با نقض آشکار حقوق بین‌الملل و حاکمیت ملی ایران، برخی مناطق در تهران و شهرهای دیگر، از جمله تأسیسات هسته‌ای کشور، هدف حملات نظامی قرار داد. در این حمله تروریستی، تعدادی از دانشمندان، نظامیان و شهروندان غیرنظامی جان خود را از دست دادند.

راستی، در ادامه این تجاوز، ایالات متحده آمریکا هم در اول تیر با حمله مستقیم به سایت‌های هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.

واکنش به این اقدامات، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، با استناد به ماده ۵۱ م呦منشور ملل متحد، تأکید کرد که ایران تمام گزینه‌ها را برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود محفوظ می‌داند.

منبع: ایرنا

توسط jahankhabari.ir