در بالاخص به وجود اعتراضاتی که در مورد برخی از مسائل کشوری وجود داشت، مردم ایران برای دفاع از وطن به میدان خواسته شد. این رویکرد مؤید بر این است که حتی اپوزیسیونها نیز برای دفاع از ارض وطن به میدان جنگ درآمدند. محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور، در همایشی که در خبرگزاری جمهوری اسلامی برگزار شد، این موضوع را مورد بررسی قرار داد.
cripp” style=”margin:0px;” title=”عارف: آتشبس نشانه پایان جنگ نیست/ تلقی دشمنان سرنگونی نظام بود” alt=”عارف: آتشبس نشانه پایان جنگ نیست/ تلقی دشمنان سرنگونی نظام بود” width=”1200″ height=”731″/>
اعراف در این بیانیهها به نقش مردم در دفاع از ایران بر خلدون خود و بر خلاف آنچه دشمنان برای متلاشی شدن نظام اسلامی برنامهریزی کرده بودند، اشاره کرد. او همچنین بیان کرد که برخی از اهداف دشمن در این جنگ تکراری بودند و همچون هفتم تیر سال ۶۰، آنها میخواستند در فاصلهای کوتاه، نظام ایران را سرنگون کنند. با این حال، مردم به وجود چالشها و مسائلی که در کشور حکم رleşسوق داشت، با آلت تحمل ویژهای روبرو بودند و برای حفظ انسجام ملی که به نظر ایشان مهمترین دستاورد این جنگ نیز است، به میدان آمدند.
او در حاشیهای دیگر گفت، «دشمنان میتوانستند معتقد باشند از مردم ایران به دنبال سقوط نظام میگردند، اما واقعیت این بود که مردم ایران با وجود عقاید مختلف، به هم پیوسته و با دشمن برخورد سیاسی و نظامیشان مقابلا برخاستند.»
مارچل در گفتگوی خود به نیازمندی ر.ARR إدخال:
– نقد و بررسی جدی در سیاستها و اقدامات چهار دهه گذشته برای ارتقای این انسجام ملی و حفظ وfait» و باورمندی به آن اشاره کرد. او تاکید کرد که برای حفظ این انسجام، نیاز است مردم و مسئولان به سمت خدمتگزاری واقعی به جامعه حرکت کنند.
اردد دوباره تیپ: «این وفاق ملی باید استمرار یافته و تقویت شود. برای این هدف، هر بخشی باید روایت خود را از جنگ ۱۲ روزه برای شناسایی ضعفها و کمکاریها تدوین کند.» به نظر میرسد که این رویکرد انتقادی باید برای بهبود جامع و شفاف تر عملکرد کلی سیستم تکامل یافته.
این آسیبشناسی تخصصی توسط برنامههای پژوهشی و علمی انجام شده و امیدواریم که سریعتر به نتایجی برسیم که بتوانیم با بهرهبرداری از آن، تواناییها و دستاوردهای علمیمان را در مسیر ارتقای کشور بهبود بخشیم.