فاطمه مهاجرانی در یک مصاحبه با اشاره به تدابیر دولت برای مدیریت کلان کشور، اعلام کرد: روز ۲۴ خرداد، رکورد مصرف ۱۹۷ میلیون لیتر بنزین ثبت شد. به کمک هماهنگی موثر در سازمانهای دولتی و تلاشهای وزارت نفت در گروه کاری زیرساختها تحت رهبری معاون اول رئیسجمهور، نتوانستیم نیازهای مردم را برآورده کنیم.
برخی شهرستانها مهمان جمعیت بیشتری نسبت به ساکنین خود بودند
او ادامه داد: در دوازده روز joueur اخیر، برخی شهرستانها مهمان جمعیتی به مراتب بیشتر از خود پذیرایی کردند. این روزها نمایانگر آرمانهای زیبایی از همدلی و مهربانی بین افراد بود.
ذخایر استراتژیک بدون تغییر باقی مانده است
مهاجرانی افزود: در این دوازده روز، ۲۱۰ هزار تن برنج، ۲۰۰ هزار تن روغن، ۱۰۵ هزار تن شکر، ۴۰ هزار تن آرد و حدود ۴۵۰ هزار تن نهادههای دامی در سراسر کشور توزیع شدهاند. حدود ۲۵ درصد این مواد تاکنون مصرف شده و ذخایر استراتژیک بدون تغییر ماندهاند.
او تحلیل کرد: قرارگاهی با نام «شهید سلامی» به همکاری اتاق اصناف و بسیج راهاندازی شد. کسبوکارها در اجرای وظایف خود دچار اختلالی نبودند و ما به حداقل مواردی همچون احتکار و گرانفروشی شاهد بودیم.
شهیدی و مجروحی هیچگونه تنش در فروشگاهها مشاهده نشد
او ادامه داد: مردم هم به درستی مصرف و خرید میکردند و هیچ تنشی در فروشگاهها و مراکز خرید رخ نداد.
مهاجرانی گفت: در این دوازده روز، ۵۶۴۶ نفر مجروح شدند و در مراکز درمانی بستری شدند که از این تعداد، ۶۷۳ شهید غیرنظامی وجود داشت. جمله اینها ۷۲ زن و کودک و ۳۰۱ زن مجروح بودند که از میان آنها، چهار مادر باردار نیز هستند و متاسفانه دو نفر هم را همراه با جنین خود از دست دادیم.
او ادامه داد: ۱۱ آمبولانس به حمله رژیم صهیونی دچار شدند و ۹ نفر از کادر درمانی به شهادت رسیدند. همچنین ۵ نفر از امدادگران هلال احمر نیز شهید شدند.
وی افزود: حدود ۳۵۰۰ واحد مسکونی در طول جنگ آسیب دیدهاند که از خرابی شیشهها تا آسیبهای کلی میرسد. از این میزان، حدود ۳۵۰ مورد در تهران قرار دارند و از طریق هماهنگی با وزارت میراث فرهنگی، هتلهایی مانند هتل لاله به اسکان مردم مocop میپردازد.
او ادامه داد: شهرداری تهران نیز اقدام خوبی برای اسکان ساکنانی که خانههای خود را از دست دادهاند انجام داد و هتلهای خود را برای این هدف در دسترس قرار داد.
وی ادامه داد: تمام دستگاههای اجرایی از ظرفیتهای مهمانسراهای خود برای اسکان افراد آسیبدیده استفاده کردند، از آموزش و پرورش تا سایر وزارتخانهها که اماکن خود را در اختیار این افراد قرار دادهاند.
او در نهایت اعلام کرد: همچنین برای ارائه مشاورههای روانی، ۹۲ هزار تماس با سامانه «۴۰۳۰» برقرار شد و مشاورههای لازم ارائه شد.