در یک گزارش کیهان، اکثریت قابل توجهی از حملات به تهران و کرج از سمت دریای خزر و از طریق فضای هوایی جمهوری آذربایجان صورت گرفته است. این حملات بیشتر به تهران مسیIER شده‌اند، حاکی از اهمیت دادن به امنیت مرزهای شمالی ایران.

یک روز پس از حملات صهیونیستی به ایران و شهادت فرماندهان ارشد، وزیر外交部 جمهوری آذربایجان، جیحون بایراموف، در تماسی تلفنی با عباس عراقچی، هم‌وزیر خارجه ایران، تسلیت خود را همراه با تأکید بر اینکه جمهوری آذربایجان مطلقاً مخالف استفاده از خاک و فضای هواپیماهای خود برای حملات به ایران یا سایر کشورها بود.

با اشیاع برخی گزارش‌ها درباره استفاده از فضای هوایی جمهوری آذربایجان توسط اسرائیل برای حملات به ایران، رئیس‌جمهور ایران در یک مکالمه تلفنی با همتای خود از جمهوری آذربایجان درخواست کرد تا این گزارش‌ها بررسی شوند و صحت آن‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

مهدی سبحانی، سفیر ایران در ارمنستان، هشدار داد که اگر برخی از این گزارش‌ها مطابقت داشته باشند، تهران آن را نقض جدی قرار خواهد داد و منتظر یک پاسخ رسمی و شفاف از سوی آذربایجان است. او افزود: «ما اطلاعات و گزارش‌های منتشر شده توسط منابع مختلف را تأیید نمی‌کنیم، و پس از روشن شدن تمامی جزئیات، درباره واکنش ایران تصمیم‌گیری خواهیم کرد.»

به‌علاوه، برخی حملات به ایران از طریق سایر کشورهای همسایه انجام شده است. بر اساس بررسی‌های اولیه، حملات به تبریز از سمت شمال عراق و حملات به خرم‌آباد و کرمانشاه از خاک عراق صورت گرفته‌اند.

توسط jahankhabari.ir