در بررسی رفتار اسرائیل طی جنگ‌های گذشته، بسیاری از کارشناسان و مردم نسبت به دوام قرار آتش بدبین هستند و نگران تبعیض‌های جدید رژیم صهیونیستی هستند. ابراهیم متقی، استاد روابط بین‌الملل دانشگاه تهران، در حضور تلویزیون و رادیو ادعای حمله مجدد اسرائیل به ایران در هفته آینده را به مطرح کشید. اگرچه این ادعا ممکن است تحقق یابد، اما نمی‌توان با قطعیت در مورد آن نظر داد.

بسیاری از ناظران با اشاره به تحركات نظامی و ارسال تجهیزات نظامی به سرزمین‌های اشغالی توسط آمریکا و اروپا، این موضوع را به عنوان دلیلی برآمادگی برای حمله مجدد تفسیر می‌کنند. با این حال، ارسال این تجهیزات لزوماً به معنای حمله قریب الوقوع نیست؛ این موضوع بهای نگاهی جدی به رفتار صهیونیست‌ها و آینده گفتگوهای آمریکا با ایران نیاز دارد.

به نظر می‌رسد که سیاست آمریکا و ادامه مذاکرات با ایران می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد. غاها هدف اصلی مقامات صهیونیستی و آمریکایی، فارغ از میزان موفقیت آنها، دست‌یابی به اهداف نظامی است. حملات موردی و تبادل پاسخ‌ها بین دو طرف، پیش‌بینی‌شدنی‌تر به نظر می‌رسد. با این حال، باید هی additions.

در حال حاضر پیش‌بینی دقیق اتفاقات آینده دشوار است، اما بهتر است توان دفاعی و هجومی ایران تقویت شود و در عین حال پیگیری دیپلماسی برای جلوگیری از حملات مجدد ادامه یابد. تعیین تاریخ حمله مجدد اسرائیل، تنها باعث نگرانی مردم و ت desper من خواهد شد، زیرا تحرکات در سرزمین‌های اشغالی امری معمول است. درخشان‌ترین نکته این است که در این مرحله، رژیم صهیونیستی معمولاً در چند جبهه همزمان جنگ نمی‌کند.

توسط jahankhabari.ir