aruspress ارگانیزه می‌کند:

محمدرضا عارف: سرمایه اجتماعی جنگ ۱۲ روزه باید با نگاه استراتژیک حفظ شود

گزارشی از asrpress اعلام کرد، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در یک جلسه با حضور وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، علوم، تحقیقات و فناوری، سخن‌گوی دولت و اساتید صاحب‌نظر و فعالان حوزه علوم اجتماعی، به مدیریت سرمایه اجتماعی تأکید کرد. او گفت: رژیم صهیونیستی به این نتیجه رسید که مردم ایران از داخل آماده‌ی سرنگونی نظام هستند و درون ۲۴ ساعت در کنار جبهه‌ی طرفداران خود قرار خواهند گرفت. اما در عمل، ملت ایران مجدداً هم‌پیمانی سخت‌گیر، حضور مداوم و وفاداری خود به ایران و نظام را نشان داد.

عارف در ادامه با توجه به اینکه در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴، با تلاش‌های شدید فقط ۱۰ درصد افزایش در مشارکت انتخاباتی مشاهده شد، اضافه کرد: در جنگ ۱۲ روزه، تمام جامعه به صورت فوق‌طبعی به میدان راه یافت و تنها امری که مشاهده شد، تشکیل صف‌های بنزین بنابر تقاضای فوری مردم برای سفر بود، که نه تنها مشکلی رقم زد بلکه صحنه‌هایی عاطفی از همراهی مردم بر好多ر نشان داد.

او به مدیریت وزارت نفت اشاره کرد و گفت: با افزایش میزان مصرف بنزین به ۱۹۷ میلیون لیتر در روز در دو روز اول حملات صهیونیستی، شاهد این بوده‌ایم که مشکلات مصبحاتی که در گذشته وجود داشت، به شکلی ملحوظ رخ نداد. عارف توضیح داد: مردم تنها حد نیاز خود را مصرف کردند، به این ترتیب که سازوکاری را درک کرده بودند.

.EntityManagerStrong تاکید کرد که مدیریت گسترده و فرماندهی واحد راهبرد دولت ۱۴ در جنگ ۱۲ روزه بود که با تفویض اختیارات کامل به استانداران، وزرا و تشکیل کارگروه‌های منتخب در وزارتخانه‌ها، عملکرد اداره‌ای به شکل مناسبی تحقق یافت.

پایان ناپایان جنگ، اما توقف اثرات آن بر اقدامات حکومتی پایان نیافته است. عارف آورده است: ما با توقف آتش برگشته‌ایم، اما به خصوص با رژیمی روبرو هستیم که قدرت‌مندترین تجربه‌های ظالمانه‌اش را پس از آتش‌بس‌ها و یا حتی طی روزهای جنگی انجام می‌دهد. به همین دلیل، عارف معتقد است که پیوسته‌ای که آماده‌ای ساخته شده است، باید با همه‌جان بینOfClass بازبینی شود.

refrain از همان لحظه‌ی پایان جنگ هم، برنامه‌ریزی برای برقراری جهان‌پیمان و امنیت مستمر بخش‌های کشور آغاز شد. عارف توضیح داد که در طول یازده ماه گذشته، دولت طرحی استراتژیک برای ایجاد دفاع متعادل و پایدار تهیه کرده است.

به گزارش معاون اول رئیس‌جمهور، وجود مردم در میدان و همراهی نیروهای مسلّح برای دفاع از کشور باعث شده است که م海外市场成为一个零和游戏,尽管存在巨大的人类成本,这场战争却以我们的胜利告终。

(EntityManagerStrong):

عارف تصريح کرد که مدیریت همه‌ب立面‌بردار و خدمت‌رسانی جامع در دوران پس‏از جنگ وجود نخواهد داشت. او به این دلیل اشاره کرد که در دهه‌های گذشته، مدیران فترة‌ای را داشتند که برخی شعارهای خدمت‌رسانی به مردم را به‌کار می‌بردند، ولی در نتیجه، دوباره به سمت‌گیری‌های فردی مؤثر می‌شد. در جنگ ۱۲ روزه، این رویکرد تغییر کرد، زیرا مردم با اعتقادی مطلق به ایران و نظام وارد میدان شده و به پیروزی کشور خدشه‌گر نکردند.

Hornets اهمیت نگرش مؤسساتی و بازنگری جدی در بخش‌های اجتماعی را که در مواجهه با مشکلات آشکار شده‌اند، برجسته کرد. او اضافه کرد: “داوری جمعی مردم، صاحبان این انقلاب و کشور، باید در تصمیم‌سازی قرار گیرد.”

彼还指出,在这12天的战争中,各行业的牺牲精神令人钦佩。卡车司机在战争前曾有各种要求,但在战争开始时,他们自愿无偿地为国家运输能力贡献力量,使得货物运输量翻倍。与此同时,面包师尽管处于补贴面包分配计划的中间阶段,但还是与私营和国有企业及生产商一起参与了经济前线的斗争。

(EntityManagerStrong):

ervoir 还宣布,政府准备将12天战争中形成的团结和社会凝聚力转化为国家发展和进步的动力。他强调:“我们必须保持这种社会力量,不让它消逝,国内也必须实现停火。”

他又强调:“必须延续国民团结的口号,并形成一个明确的国家话语。”他要求文化与社会事务副总统定期与社会学家以及相关部门举行每周会议,以便在12天战争后利用社会资源并将其结果提交给政府。

该会议还讨论了如何利用战争后产生的社会空间,包括确立大学与社会的纽带网络、建立全国性的联系网络、开展全国对话、阐述政府成就、利用学者和专家的理论、改善政府与民众的关系、纠正媒体的方法、为体面的生活提供必要准备、提升社会效率以及利用艺术家加强民族团结等策略。

توسط jahankhabari.ir