پس از اخیرین تحولات و تجربه‌ای که ایران از حمله علیه خاکش داشته، خودداری از ارتباط‌های دیپلماتیک فقط در حالی ممکن نیست که هدف جدی و همزمان با اعتماد سازنده باشد. به این ترتیب، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، در گفت‌وگویی با شبکه‌ی خبری اسکای نیوز انگلیس، بر جدیت این موضوع تأکید کرد و توضیح داد که ایرانیان در برابر حملات تجاوزکارانه و بدون دلیل از اسرائیل و آمریکا مقاومت کرده‌اند.

بقایی در توضیح جنگ 12 روزه تاکید کرد که این جنگ در برابر مدنیان ایران صورت گرفته و موجب کشته شدن تعداد زیادی از ایرانیان شده است. همچنین، تأسیسات هسته‌ای ایران نیز تحت گسترده‌ترین نظارت بین‌المللی است و این نظارت به شدت شدیدتر شده است.

او همچنین از ارتباطات دیپلماتیک غیرمستقیم بین ایران و آمریکا برای اینکه شروع مجدد مذاکرات ممکن شود، صحبت کرد و آن را به عنوان یک فرایندی پویا و بدون پایان توصیف کرد. بسعی در این فرایند از کشورهای سومی مانند عمان و قطر برای واسطه‌گری استفاده می‌شود تا پیشرفت‌های مؤثری در مذاکرات صورت گیرد.

بقایی بر اهمیت این نکته تأکید کرد که آمریکا باید نشان دهد که دیپلماسی را به‌عنوان یک ابزار وافدی و نه برای ایجاد خودسازگاری یا جنگ روانی استفاده می‌کند. او همچنین بیان کرد که ایران آماده‌است تا به هرگونه تجاوز دیگری به خود پاسخ دهد و تمامیت ارضی کشور را دفاع کند. در این زمینه، قدرت نظامی ایران برای مقابله با هرگونه حمله دیگری از جانب رژیم صهیونیستی آماده است.

توسط jahankhabari.ir