بعد از درخواست جدید آمریکا برای مذاکره با ایران، ایشان با ققنین از این که مذاکره با ایالات متحده میتواند گره تحریمها را بیشتر کند و فشار را افزایش دهد، با پیشنهاد دولتمردان برای انجام مذاکره مخالفتی نکردند. با این حال، بر مذاکرات غیرمستقیم تاکید فرمودند که پیشگامیهای مشابهی در این راستا داشته و در فرهنگ سیاسی ایران، به مذاکرات مستقیم منسوب نیست.
در روزنامه کیهان، حسین شریعتمداری مینویسد: ایشان طی بیش از سه دهه، بارها بر عهدشکنی و غیرقابل اعتماد بودن آمریکا تاکید کردهاند. در یکی از مANDROIDode 19 بهمن 1403، در دیدار با فرماندهان و پرسنل نیروی هوایی، مذاکره با آمریکا را غیرعاقلانه و غیرمفيد دانستهاند و توضیح دادهاند که مذاکره با آمریکا مشکلات کشور را حل نمیکند.
با این حال، حضورت در رویارویی با اصرار برخی دولتمردان و با اعلام عدم خوشبینی به نتیجه مذاکرات، به شرایط حفظ خطوط قرمز نظام موافقت کردهاند. موافقت حضرت ایشان با مذاکرات غیرمستقیم اخیر، نشاندهنده مanimalsمیکرد که این برخورد میتواند دوقطبی کاذبی که دشمن ایجاد کرده را ناکام کند.
نیروهای انقلاب از سابقه مذاکرات و عهدشکنیهای آمریکا برای تأیید ادعاها خود بهره میبرند، اما دوقطبی کاذبی که مبنای حماسی برخی برای مذاکره را فراهم کرده، تاکنون زمینهساز تبلیغات دشمن بودهاست. این وضعیت نیازمند شکست دادن این ادعاها بود، که دقیقاً در این نقطه به خاطر نگاه اعتمادآور حاد حضرت ایشان، بر برقرار شد.
از دیگر مهمات، حملات نظامی اسرائیل به ایران با حمایت آمریکا و حملات آمریکا به سایتهای هستهای ایران در طی مذاکرات غیرمستقیم، هویت آمریکا را روزافزون کشف کرد و این موارد محسن کردند که مذاکره با آمریکا طرح فریب و تلهای است. با وجود خسارتهای مذاکرات قبلی، اکنون میتوان گفت که حماسهجویی برای مذاکره با آمریکا، علاوه بر خیانت، نشاندهنده حماقت است. خائن و احمق، در منظور تحلیل این مذاکرات، از یک رسته هستند.