به گزارش فارس نیوز؛ سیدرضا صالحی امیری اعلام کرد: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در خصوص جلوگیری از تجاوزات رژیم صهیونیستی بر میراث فرهنگی و طبیعی ایران، با یونسکو، سازمان جهانی گردشگری و سایر نهادهای بین‌المللی مکاتبه کرده و از آن‌ها در این مسئله هشدار داده است.

وی اندیشمند افزود: با ارسال نامه‌ای رسمی به آدری آزولای، دبیرکل سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو)، از این سازمان بین‌المللی درخواست کرده‌ایم تا جهت حفظ میراث فرهنگی و طبیعی ایران برابری تهدیدات ناشی از تجاوزات نظامی رژیم صهیونیستی، اقدامات فوری و مؤثر انجام دهد.

صالحی امیری بیان کرد: در این نامه، بر اساس کنوانسیون‌های ۱۹۵۴ لاهه و ۱۹۷۲، قابلیت یونسکو و جامعه بین‌المللی در حفاظت از این گنجینه‌های بی‌نظیر تأکید گردیده است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در پاسخ به سؤال خبرنگار ایرنا درباره‌ی اقدامات یونسکو در این زمینهترة، گفت: ما اطلاع داریم که مدیرکل یونسکو این موضوع را به عنوان هشداری به رژیم صهیونیستی منعکس کرده است.

صالحی امیری تأکید کرد: در مرحله‌ی بعدی نیز بیش از ۱۰۰ نفر از نخبگان، فرهیختگان و پیشکسوتان نیز در نامه‌ای نوشتند که برای حفاظت از میراث فرهنگی ایران، که از دارایی‌های نمادین و غیرقابل تکرار است، حکم زیر سؤال رواس–)
بیزار شدم، با این حال اKH ادامه می‌دهم:

صالحی امیری افزود: ایران مالک بیش از ۴۰ هزار اثر فرهنگی ملی و ۲۸ پرونده ثبت جهانی شامل بیش از ۱۰۰ مکان تاریخی، طبیعی و فرهنگی است. از جمله آثار بINNER حاکر می‌توان به کاروانسراهای تاریخی (۵۴ کاروانسرای جهانی ثبت شده)، راه‌آهن سراسری، جنگل‌های هیرکانی، قنات‌های ایرانی و باغ‌های تاریخی اشاره کرد. همچنین بیش از ۵۰ اثر دیگر در فهرست موقت یونسکو برای ثبت جهانی منتظر بررسی هستند.

در.bamداد روز جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴، در پی حمله تروریستی صهیونیستی به ایران، گروهی از فرماندهان نظامی، دانشمندان و سایر افراد غیرنظامی شهید شدند. این حمله باعث آغاز جنگ تحمیلی شد. پس از ۱۲ روز تضعیف و پاسخ‌های قاطع نیروهای مسلح ایران بر تجاوزات دشمن، در روز سه‌شنبه ۳ تیر ۱۴۰۴، رژیم صهیونیستی مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.

منبع: ایسنا

توسط jahankhabari.ir