نرگس معدنیپور اظهار کرد: پیش از آنکه طرح یکفوریتی به صحن شورا بیاید، کمیسیون فرهنگی و اجتماعی فرآیند بررسی و آغاز نامگذاری معابر به نام شهدای اقتدار ملی را آغاز کرده بود.
به گفته وی، در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تعداد زیادی از شهدای شاخص بهویژه از میان فرماندهان و نیروهای عالیرتبه به شهادت رسیدند و نمیتوان نسبت به این موضوع بیتفاوت بود.
این عضو شورای شهر تهران افزود: ما تلاش میکنیم هیچکدام از شهدا فراموش نشوند و در همین راستا، نامگذاری معابر را در چهار دسته بهصورت همزمان پیگیری میکنیم.
وی ادامه داد: دسته اول شهدای شاخص نظامی و هستهای، دسته دوم شهدای اقشار مختلف و مکان وقوع رویدادها، دسته سوم سایر شهدای نظامی و هستهای و دسته چهارم شهدای مردمی هستند.
معدنی پور تاکید کرد: از مناطق شهرداری درخواست کردهایم تا معابر مناسب در محدوده خود را برای این نامگذاریها معرفی کنند.
وی یادآور شد: در مورد شهدای مردمی، نیازمند همکاری بنیاد شهید برای دریافت بهموقع استعلامها هستیم تا بتوانیم محل سکونت شهید را شناسایی و نزدیکترین معبر را انتخاب کنیم که این موضوع ممکن است تا حدی زمانبر باشد.
وی با تاکید بر اینکه اولویتبندیها انجام شده است، اضافه کرد: همه دستههای شهدا بهصورت موازی در حال بررسیاند و هر کدام از پروندهها که به نتیجه نهایی برسد، بهصورت تدریجی به صحن شورا آورده میشود و تصویب خواهد شد.
معدنی پور ادامه داد: برخی از این شهدا نیز چهرههایی ملی هستند و طبیعتا شهر تهران مسوولیت مضاعفی در گرامیداشت نام آنها دارد.
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران گفت: طرحهایی که تاکنون به تصویب رسیده بتدریج در حال اجرا هستند و سایر موارد نیز به محض آماده شدن در صحن مطرح و کارهای لازم انجام میشود.
به گزارش ایرنا، جنگ ۱۲ روزه بین رژیم صهیونیستی و ایران در ۲۳ خرداد (۱۳ ژوئن) با تجاوز رژیم صهیونیستی آغاز شد و با آتشبس و حمله آخر ایران در سوم تیرماه (۲۴) ژوئن پایان یافت.
این جنگ موجب به شهادت رسیدن بسیاری از چهرههای برجسته ملی و مردمی شد.
source