امیر سرلشکر موسوی: ایران آماده مقابله قاطع با شرارت احتمالی است

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگوی تلفنی با وزیر دفاع تاجیسکتان گفت: ما به هیچ وجه به قول و تعهد آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اعتمادی نداریم و برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آنها کاملاً آمادگی داریم.

خبرگزاری میزان

سرلشکر امام علی صابرزاده، وزیر دفاع جمهوری تاجیکستان به صورت تلفنی با امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت‌و‌گو کرد.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در این گفت‌وگوی تلفنی، از حمایت‌های جمهوری تاجیکستان از ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با رژیم صهیونیستی تشکر و قدردانی کرد.

وی درباره روابط دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان اظهار کرد: سردار شهید سپهبد باقری همواره اهتمام و عنایت ویژه‌ای به جمهوری تاجیکستان داشته و بر توسعه روابط دوجانبه بین نیرو‌های مسلح ایران وتاجیکستان تأکید داشت. به طور کلی در این مسیر قدم‌های مثبت و تأثیرگذاری برداشته شده است و بنده هم این مسیر را ادامه خواهم داد.

امیر سرلشکر موسوی در ادامه، با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه آمریکا و رژیم صهیونیستی با ایران، گفت: با این جنایت بی‌شرمانه دشمن به دنیا ثابت شد با وجود اینکه آمریکا و رژیم کودک‌کش صهیونیستی به هیچ اصل و هنجار بین‌المللی پایبند نبوده و با تمام توان خود ۱۲ روز با نیرو‌های مسلح ایران جنگیدند، لکن به اهداف خود نرسیده و ضربات سنگینی هم دریافت کردند و به همین دلیل درخواست آتش‌بس کردند تا رژیم صهیونیستی را نجات دهند.

رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح همچنین بیان کرد: ما به هیچ وجه به قول و تعهد آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها اعتمادی نداریم و برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آنها کاملاً آمادگی داریم.

سرلشکر صابرزاده نیز در این گفت‌و‌گوی تلفنی، ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای سرلشکر موسوی به‌عنوان رئیس جدید ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، گفت: شهادت سردار شهید سپهبد باقری و دیگر فرماندهان نیرو‌های مسلح و همچنین مردم بی‌گناه ایران برای دولت، مردم و نیرو‌های مسلح جمهوری تاجیکستان غم بزرگی به شمار می‌آید و مراتب همدردی ما را در غم از دست دادن این عزیزان پذیرا باشید.

وزیر دفاع تاجیکستان با تأکید بر اشتراکات عمیق فرهنگی، زبانی و تاریخی دو کشور، روابط تاجیکستان و ایران را بر مبنای برادری عنوان دانست و بیان کرد: دولت و مردم جمهوری تاجیکستان، مردم کشور ایران را دوست خود می‌دانند و آنها را به‌عنوان یک برادر واقعی قبول دارند.

انتهای پیام/

source

توسط jahankhabari.ir